Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2024

Ελλάδα 2.0: Ζητούν από μαθητές Γ’ Λυκείου να αλλάξουν κατεύθυνση λόγω έλλειψης… καθηγητών Χωρίς θεωρητική κατεύθυνση το 2ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης. «Αλλάξτε κατεύθυνση ή σχολείο».





ANT1

 
 


Μία αδιανόητη καταγγελία για το μπάχαλο στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση έρχεται από το 2ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης, όπου η σχολική χρονιά ξεκίνησε με διαμαρτυρίες μαθητών και των οικογενειών τους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, όπως καταγγέλλουν οι γονείς, αργά το απόγευμα της Δευτέρας (9/9) ενημερώθηκαν μέσω mail από το σχολείο ότι καταργείται το τμήμα της θεωρητικής κατεύθυνσης στη Γ’ Λυκείου, λόγω έλλειψης… καθηγητών.

 

Οι γονείς και οι τελειόφοιτοι μαθητές ενημερώθηκαν λίγες ώρες πριν από τον αγιασμό και το πρώτο κουδούνι ότι ουσιαστικά τα παιδιά που ξεκινούν μαθήματα στη Γ’ Λυκείου θα πρέπει να αλλάξουν σχολείο ή σε άλλη περίπτωση να αλλάξουν κατεύθυνση!




Το πρωί της Τετάρτης (11/9), γονείς των 8 παιδιών που επηρεάζονται από τις αρνητικές εξελίξεις έκαναν διαμαρτυρία έξω από το σχολείο, ζητώντας να δοθεί λύση που να μην ανατρέπει τον προγραμματισμό των παιδιών στην πιο κρίσιμη τάξη της σχολικής ζωής τους, στο τέλος της οποίας θα κληθούν να δώσουν Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου