Κυριακή, Σεπτεμβρίου 22, 2024

Δέσποινα Βανδή: Επέστρεψε στον Λυκαβηττό 21 χρόνια μετά - Κάποιοι από εσάς ήσασταν αγέννητοι το 2003, είπε Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη συναυλία







H Δέσποινα Βανδή γιόρτασε 30 χρόνια στη μουσική με μια μεγάλη συναυλία στο Θέατρο του Λυκαβηττού.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο ίδιο μέρος 21 χρόνια μετά, καθώς το 2003 – πριν φύγει για την Ισπανία, έγκυος στην κόρη της – είχε αποχαιρετήσει το κοινό της.


Το βράδυ του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου επέστρεψε στο Θέατρο του Λυκαβηττού, όπου ερμήνευσε τις γνωστές της επιτυχίες, ξεσηκώνοντας το πλήθος.



Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα, η γνωστή τραγουδίστρια είπε στο ξεκίνημα της συναυλίας: «Σας είμαι ευγνώμων. Είναι υπέροχο μετά από 30 χρόνια να μπορώ να βρίσκομαι ακόμα πάνω σε αυτή τη σκηνή και να συνδεόμαστε με αυτόν τον τρόπο… Με τόση αγάπη, σας ευχαριστώ… Είναι σημαντική η σημερινή νύχτα για μένα. Ο Λυκαβηττός δεν ήταν μια τυχαία επιλογή. Κάποιοι από εδώ ήσασταν αγέννητοι σε εκείνη την επική συναυλία του 2003. Τότε που σας αποχαιρετούσα και έφευγα, πήγαινα Μαδρίτη. Η σημερινή νύχτα είναι μια κατά μέτωπο αναμέτρηση με τη ζωή, με τα 21 αυτά χρόνια που πέρασαν».


«Τι γίναμε, τι ζήσαμε, Είμαστε καλύτερα από ποτέ; Με τα σωστά και τα λάθη μας. Αυτό έχει σημασία παιδιά γιατί ο χρόνος περνάει έτσι. Είμαι ευγνώμων. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, πάρα πολύ. Στεγνώνει το στόμα μου από την αγωνία αυτής της βραδιάς. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ γιατί απόψε εδώ είναι ο σημαντικότερος, το μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας μου, ο Φοίβος. Σε ευχαριστώ. Σε ευχαριστώ για όλα αυτά που κάναμε μαζί», συμπλήρωσε η Δέσποινα Βανδή.



Στο πλευρό της επί σκηνής βρέθηκαν οι Kings, ο Teo Tzimas αλλά στο τέλος και ο Φοίβος, ο οποίος υπήρξε τεράστιο κομμάτι της καριέρας της, μαζί με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη. Η γνωστή ερμηνεύτρια έσβησε μια τούρτα για τα 30 χρόνια, την οποία έφερε στη σκηνή η κόρη της. Φυσικά από τη σημαντική βραδιά δεν έλειπε και ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης.


















Bασίλης Μπισμπίκης και Μανώλης Κονταρός

Φωτογραφίες: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου