Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 06, 2024

«Ήθελα τις χειροβομβίδες για προσωπική χρήση»: Τα πρώτα λόγια του 27χρονου στους αστυνομικούς Όσα υποστήριξε μετά τη σύλληψή του ο 27χρονος που πέταξε τσαντάκι με χειροβομβίδες στο Κερατσίνι.





 


Αλέξανδρος Γύγος
 
 


Αγόρασα τις χειροβομβίδες από το κέντρο της Αθήνας, είπε στα πρώτα του λόγια στους Αστυνομικούς ο 27χρονος που συνελήφθη επειδή πέταξε τσαντάκι με χειροβομβίδες στο Κερατσίνι, στην προσπάθειά του να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο από άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Ήθελα τις χειροβομβίδες και το περίστροφο για προσωπική χρήση, για προστασία, καθώς είχα διαφορές με πρόσωπα του περιβάλλοντός μου υποστήριξε ο νεαρός.


Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis.gr δεν είπε κουβέντα για τον συνεπιβάτη της μηχανής και δεν έδωσε κανένα στοιχείο για το ποιος ήταν μαζί του το πρωί του Σαββάτου.

Για τον 27χρονο εκδόθηκε σήμερα ένταλμα σύλληψης από την εισαγγελία, την ίδια στιγμή πληροφορίες αναφέρουν πως ο δικηγόρος του ήταν σε επικοινωνία με τις Αρχές προκειμένου να συμφωνήσει για την παράδοση του.


Ωστόσο, οι εξελίξεις τους πρόλαβαν, με τον 27χρονο να παραδίδεται μόνος του, καθώς σήμερα το πρωί μετά τις 8 εμφανίστηκε στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Πειραιά.

Αύριο στις 9 το πρωί αναμένεται να δώσει εξηγήσεις καθώς οδηγείται στον Ανακριτή.
Κερατσίνι: Ποιος είναι ο άνδρας που πέταξε τσαντάκι με χειροβομβίδες

Ο 27χρονος «προδόθηκε» όταν του έπεσε στο σημείο η ταυτότητά του.


Πρόκειται για έναν άνδρα, ο οποίος στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για σωματικές βλάβες και ενδοοικογενειακή βία.

Είναι «χαρτογραφημένος» από την Ασφάλεια ως άτομο που έχει σχέσεις με ποινικούς, ωστόσο δεν θεωρείται «βαρύ» όνομα.

Στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για σωματικές βλάβες, ενώ την τελευταία φορά απασχόλησε τις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία, διότι είχε επιτεθεί σε μέλη της οικογένειάς του.






Η στιγμή της καταδίωξης στο Κερατσίνι, όπου άνδρας που επέβαινε σε μοτοσικλέτα, πέταξε τσαντάκι με χειροβομβίδες…#κερατσίνι pic.twitter.com/Gfd3F2CpHQ— iEidiseis.gr (@iEidiseisGR) August 31, 2024



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου