Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2024

Θεσσαλονίκη: «Μαμά, παρέσυρα τρία άτομα με το αμάξι» - Στον Εισαγγελέα ο 45χρονος οδηγός Σοκ προκαλεί το τροχαίο που συνέβη στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας 45χρονος, σε κατάσταση μέθης, παρέσυρε και χτύπησε με το ΙΧ του ένα ζευγάρι και το παιδί τους.




voria

 
 


Στον Εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα, Πέμπτη, ο 45χρονος οδηγός που συνελήφθη την Τετάρτη, καθώς παρέσυρε ένα ζευγάρι και το δίχρονο μωρό τους στην περιοχή της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη.

Ο 45χρονος οδηγός, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχασε τον έλεγχο του ΙΧ του και χτύπησε στο σημείο, όπου βρίσκονταν το ζευγάρι με το 2χρονο παιδί τους. Το αυτοκίνητο συνέχισε την ανεξέλικτη πορεία του, πέφτοντας πάνω σε φράχτη σπιτιού και μπήκε μέσα στο χωράφι.


Ο ίδιος, που βρέθηκε θετικός στο αλκοτέστ, τραυματίστηκε ελαφρώς ενώ το ζευγάρι νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, με την υγεία του άνδρα να είναι πιο κρίσιμη. Το παιδάκι τους είναι καλά στην υγεία του. Να σημειωθεί πως η μητέρα είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, ενώ το ζευγάρι είναι από το Βέλγιο και βρίσκονταν για διακοπές στην χώρα μας.

Η 34χρονη, η οποία είναι έγκυος 5 μηνών και ο 37χρονος υποβάλλονται σε απεικονιστικές και άλλες εξετάσεις, ενώ αναμένεται να υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, η μητέρα του 45χρονου βρέθηκε στο σημείο αμέσως μετά το ατύχημα και όπως είπε στο MEGA, ο γιος της βρισκόταν στην παραλία όταν τον πήρε τηλέφωνο να πάει από το σπίτι.

Στη συνέχεια, ο ίδιος την πήρε έντρομη, λέγοντάς της «μαμά, παρέσυρα τρία άτομα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου