Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 04, 2024

Ένα «Μ» έφαγε τον Ζούλα από την ΕΡΤ Αφού έσκαβε τον λάκκο του Ζούλα έξω από το Μαξίμου για 4 χρόνια, όταν μπήκε εντός του ευαγούς κτηρίου του έδωσε και τη «χαριστική… φτυαριά».


ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

 

 


Η απομάκρυνση του Κ. Ζούλα από την Αγία Παρασκευή είναι τελικά μια ιστορία με έντονο παρασκήνιο. Το οποίο, όπως είναι φυσικό, αποκαλύπτεται σιγά – σιγά στα φώτα της δημοσιότητας.

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι ένας από τους βασικούς «φτυαριτζήδες» που του έσκαψε τον λάκκο είναι η νέα persona που ο πρόσφατος ανασχηματισμός έφερε στο Μαξίμου, ο Γ. Μυλωνάκης. Ο οποίος, ενώ του έσκαβε τον λάκκο έξω από το Μαξίμου για 4 χρόνια, όταν μπήκε εντός του ευαγούς κτηρίου του έδωσε και τη «χαριστική… φτυαριά».


Το αποτέλεσμα άψογο. Ένας από τους πιο επιτυχημένους μάνατζερς της κυβέρνησης, ο οποίος ανεπιφύλακτα πιστώνεται με θετικό έργο στην ΕΡΤ, είδε την έξοδο και έμεινε ο Κυριάκος με την… persona στο Μαξίμου.

Βέβαια ο Ζούλας δεν χάθηκε, αφού πήρε άμεσα τον δρόμο για τον ΣΚΑΙ και μάλιστα με πολλαπλάσιες αποδοχές απ’ αυτές της ΕΡΤ. Ο άλλος; Άσε που αν συνεχίσει έτσι, σε λίγο θα φτάσει τον Κυριάκο να μην του μιλάει άνθρωπος.


Όσο βέβαια ο πρωθυπουργός συνεχίσει να δίνει βάση στις «πληροφορίες» που του μεταφέρει.

Κ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου