Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 20, 2024

Στιγμές τρόμου για Έλληνα σχεδιαστή στο ατελιέ του στο Κολωνάκι Οι δύο ληστές εισέβαλαν στο σπίτι - ατελιέ του σχεδιαστή και του απέσπασαν 500 ευρώ.






 

 

Αντιμέτωπος με ληστές ήρθε τα ξημερώματα της Πέμπτης ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής, Ερωτόκριτος στο ατελιέ του στο Κολωνάκι.

Το περιστατικό συνέβη στις 03:50 τα ξημερώματα. Δύο άνδρες προσπάθησαν να παραβιάσουν την σιδερένια πόρτα, προκειμένου να εισέλθουν στο ατελιέ – σπίτι του σχεδιαστή, με την κάμερα να τους συλλαμβάνειεπί το έργον.


Μετά από λίγη ώρα το καταφέρνουν, εισβάλουν στο ατελιέ και στην συνέχεια πηγαίνουν στο σπίτι του σχεδιαστή που βρίσκεται από πάνω. Εκεί, έρχονται αντιμέτωποι με τον σχεδιαστή, και μετά από απειλές καταφέρνουν να τού αποσπάσουν το ποσό των 500 ευρώ.

«Ακούω τον θόρυβο που έσπασε η πόρτα του ατελιέ και ξυπνάω. Σηκώνομαι όρθιος και όταν έσπασαν τη δεύτερη πόρτα βρίσκομαι αντιμέτωπος με τους δύο ληστές. Με τον ένα κοιταχτήκαμε στα μάτια και του έκανα ασυναίσθητα ‘φύγε’. Μου λέει ‘λεφτά και χρυσά’», είπε ο σχεδιαστής, μιλώντας στο Mega για όσα έζησε.


Όπως είπε ο σχεδιαστής, οι δράστες μιλούσαν σπαστά ελληνικά.

«Ήταν μία εμπειρία που δεν έχω ξαναζήσει. Η κοινωνία μας επιτρέπει στην οικογένεια και τα παιδιά να έχουν τα προς το ζην κι αυτές τις επίπλαστες ανάγκες; Όπου επικρατεί η φτώχεια υπάρχει τζόγος, κλοπή και ουσίες», είπε.


Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου