Σάββατο, Σεπτεμβρίου 28, 2024

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στις φυλακές Κορυδαλλού - Βρέθηκαν κινητά και μαχαίρια Έρευνα στο κελί του άνδρα που προφυλακίστηκε στον Κορυδαλλό για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό.


EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

 


Γράφει ο Αλέξανδρος Καλαφάτης
 


Αιφνιδιαστική έρευνα στις φυλακές Κορυδαλλού πραγματοποίησαν πάνοπλοι αστυνομικοί, οι οποίοι έκαναν ελέγχους σε κελιά κρατουμένων.

Μεταξύ άλλων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο κελί του άνδρα που προφυλακίστηκε για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στις 2 Ιουλίου 2024 στην περιοχή του Ψυχικού. Κατά πληροφορίες στον χώρο βρέθηκε ένα σπασμένο κινητό τηλέφωνο.


Η έρευνα έλαβε χώρα στην Α’ πτέρυγα του σωφρονιστικού καταστήματος, όπου κρατούνται κατά κύριο λόγο άτομα που έχουν κατηγορηθεί για σοβαρές υποθέσεις.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η έρευνα αφορούσε περίπου 10 κελιά κρατουμένων, τα οποία τα έκαναν... φύλλο και φτερό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντόπισαν και κατέσχεσαν μαχαίρια, αυτοσχέδια σουβλιά, κινητά τηλέφωνα και φορτιστές.


Επίσημες πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν ότι «η έρευνα έγινε για να δοθεί ένα μήνυμα ότι οι φυλακές δεν είναι ξέφραγο αμπέλι και δεν είχε κάτι το διαφορετικό σε σχέση με τους ελέγχους που γίνονται κατά καιρούς για τον εντοπισμό πολεμοφοδίων και κινητών τηλεφώνων».

Άλλες πηγές από την Ελληνική Αστυνομία σημειώνουν ότι το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί οι προσπάθειες άντλησης πληροφοριών και δεδομένων και στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε η αιφνιδιαστική επιχείρηση στις φυλακές Κορυδαλλού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου