Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 09, 2024

Σοκ στην Τουρκία: Νεκρή η 8χρονη Ναρίν - Την βρήκαν μέσα σε σάκο έπειτα από 19 ημέρες αναζήτησης Με τον πιο φρικτό τρόπο έλαβε τέλος η αναζήτηση της 8χρονη Ναρίν στην Τουρκία. 21 άτομα τέθηκαν υπό κράτηση για την υπόθεση δολοφονίας της.







 


 


Έπειτα από 19 ημέρες αναζήτησης και αγωνίας, η σορός της 8χρονης Ναρίν εντοπίστηκε μέσα σε έναν σάκο σε ποταμό της Τουρκίας. Η μικρουλα αγνοείτο από τις 21 Αυγούστου όταν και εξαφανίστηκε από την επαρχία Ντιγιάρμπακιρ, στη νοτιοανατολική Τουρκία.

«Δυστυχώς, το άψυχο σώμα της Ναρίν, η οποία εξαφανίστηκε στο χωριό Ταβσαντεπέ στην περιοχή Μπαγκλάρ στο Ντιγιάρμπακιρ, βρέθηκε από τις ομάδες της χωροφυλακής μας», ανακοίνωσε ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών. Αλί Γερλικάγια στην πλατφόρμα X.


Τα τουρκικά Μέσα αναφέρουν πως το πτώμα της Ναρίν Γκουράν εντοπίστηκε μέσα σε έναν σάκο, τοποθετημένο μέσα σε ποτάμι που απέχει ένα χιλιόμετρο από το χωριό όπου ζούσε με την οικογένειά της.

Το παιδάκι βρέθηκε νεκρό φορώντας τα ίδια ρούχα με την τελευταία φορά που εθεάθη.


Στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργεί η εισαγγελία του Ντιγιάρμπακιρ, 21 άτομα τέθηκαν υπό κράτηση, ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιλμάζ Τουντς. Οι δύο γονείς και ο μεγαλύτερος αδερφός της Ναρίν περιλαμβάνονται στους συλληφθέντες, σύμφωνα με το τουρκικό ειδησεογραφικό δίκτυο NTV.

Η εξαφάνιση της Νταρίν στις 21 Αυγούστου και οι προσπάθειες της έρευνας που έμειναν άκαρπες προκάλεσαν αγωνία και συγκίνηση στην Τουρκία, με αρκετές γνωστές προσωπικότητες της γείτονος να συμμετέχουν σε μια εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τίτλο «Βρείτε τη Ναρίν». Ο θείος του Ναρίν συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα μετά τις «ισχυρές υποψίες» για «δολοφονία» σε βάρος του.


«Η θλιβερή είδηση για τη Ναρίν, η οποία δολοφονήθηκε βάναυσα, μας πλήγωσε όλους βαθιά», αντέδρασε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

«Θα παρακολουθώ προσωπικά τη δικαστική διαδικασία για να εγγυηθώ ότι αυτοί που μας πήραν την Ναρίν θα έχουν την αυστηρότερη τιμωρία που τους αξίζει», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου