Σάββατο, Σεπτεμβρίου 21, 2024

Το κόλπο πιάνει ακόμη: «Ξάφριζαν» ηλικιωμένους στη Θεσσαλονίκη προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ Δύο επιτήδειοι συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω την ώρα που επιχείρησαν να «γδύσουν» μια 84χρονη στη Θεσσαλονίκη.





Eurokinissi / Γιάννης Παναγόπουλος

 
 


Μπορεί πλέον το κόλπο να μοιάζει παλιό, ωστόσο πιάνει ακόμη, όπως φάνηκε από μια υπόθεση που καταγράφεται στη Θεσσαλονίκη.

 

Ειδικότερα, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ, επιτήδειοι «ξάφριζαν» ηλικιωμένους στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, η λεία τους ξεπερνά τις 75.000 ευρώ, σε μετρητά και τιμαλφή.


Πρόκειται για τέσσερις ημεδαπούς, δύο εκ των οποίων (23 και 32 ετών) συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (18/9), επ' αυτοφώρω, στο κέντρο της πόλης, όταν αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν πολύτιμα αντικείμενα από το σπίτι μιας 84χρονης.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι με την ίδια μέθοδο είχαν εισέλθει το τελευταίο δίμηνο σε άλλα έξι σπίτια, αποσπώντας χρήματα και κοσμήματα. Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τη σύλληψη των συνεργών τους και για τυχόν εμπλοκή τους σε άλλα παρόμοια περιστατικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου