Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 23, 2024

Δύο γαμπροί και δύο νύφες διεκδικούν την «προίκα» του Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια Μακεδονίας Σφάζονται για την καρέκλα στην περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας. Τα ονόματα που «παίζουν» και το φαβορί...




ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ

 

 


Όσα γίνονται στην Κεντρική Μακεδονία μένουν στην Κεντρική Μακεδονία θα έλεγε κάποιος όλα αυτά τα χρόνια.

 

Είναι ελάχιστες οι φορές που έχει βγει κάτι περίεργο προς τα έξω όλα αυτά τα χρόνια, καθώς ο «Τζίτζι» είχε καταφέρει και είχε επιβάλλει μια τεράστια ομερτά.


Τώρα, όμως, φαίνεται πως τα πράγματα αλλάζουν.

Γιατί πολύ απλά ο «Τζίτζι» θα είναι Επίτροπος και όχι Περιφερειάρχης.



Και όπως φαίνεται τα στόματα ανοίγουν …χωρίς φόβο.

Το βασικό σε αυτή τη φάση είναι ποιος θα είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης.


Απελευθερωμένοι, πλέον, οι σύμβουλοι κινούνται και ιντριγκάρονται όσο και αν ο Τζιτζικώστας προσπαθεί βάζοντας συνεργάτες του να κάνουν μασάζ.

Οι ενδιαφερόμενοι; Πλέον δεν μαζεύονται.

Ο Κώστας Γιουτίκας, ο οποίος έχει προσλάβει και έμπειρο επικοινωνιολόγο, διατυμπανίζει παντού πως θα είναι ο επόμενος καθώς το δικαιούται και του το έχει τάξει και ο Απόστολος.


Αφήνει, βεβαίως, να εννοηθεί πως θα κάνει αντάρτικο αν δεν είναι αυτός.

Πάμε τώρα στη Βούλα Πατουλίδου. Η οποία διατυμπανίζει και αυτή με τη σειρά της πως της το έχει τάξει ο Απόστολος και μπορεί λόγω του παρελθόντος της να ενώσει και ανθρώπους από το ΠΑΣΟΚ - που ήταν στέλεχος του - άλλα και από τη ΝΔ, εξαιτίας της καθόδου της στις Ευρωεκλογές, άσχετα αν απέτυχε στην εκλογή της.

Η Βούλα, βεβαίως, προσπαθεί να κάνει επαφές και με το Μάξιμου, καθώς δεν έχει εμπιστοσύνη στην υπόσχεση του «Τζίτζι».

Ο τρίτος ενδιαφερόμενος είναι ο Πάρις Μπίλιας, που πιστεύει πως το Μέγαρο Μαξίμου θα τον επιβάλλει ως επόμενο Περιφερειάρχη.


Ο ίδιος δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον Τζιτζικώστα και γι’ αυτό τα περιμένει όλα από την Αθήνα.

Μην παραβλέπουμε ότι ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων ήθελε και το 2019 να κατέβει ως δήμαρχος Θεσσαλονίκης άλλα αδειάστηκε για χάρη του Ταχιάου.

Τελευταία αφήσαμε το φαβορί: Τη Νανά Αηδονά, που φαίνεται πως είναι η επιλογή του Αποστόλου, καθώς είναι μία λύση που μπορεί να ενώσει και χαίρει εκτίμησης.


Το σημαντικότερο πλεονέκτημά της είναι πως δεν θα είναι υποψήφια το 2028, εν αντιθέσει με όλους τους άλλους που θέλουν να πάρουν πρόκριμα.

Σε όλα αυτά προσθέστε το ενδιαφέρον για τις επόμενες Περιφερειακές των βουλευτών Καράογλου, Γκιουλέκα άλλα και ενός ονόματος – έκπληξη, που ήδη το συζητάει.

Ενός πασίγνωστου επιχειρηματία με υψηλό αξίωμα σε φορέα της Βορείου Ελλάδας.

Οπότε βλέπουμε πολλές φουρτούνες να έρχονται.


Θα είναι σφαγή με αίματα η χειρουργική επέμβαση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου