Σάββατο, Σεπτεμβρίου 28, 2024

Το Μαξίμου ετοιμάζει υποδοχή - έκπληξη για τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Σε δύσκολη θέση θα φέρει το Μαξίμου τη νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.





ΦΩΤ. ΑΡΧΕΙΟΥ

 

 


Το ποιον θέλει νικητή στην κάλπη του ΠΑΣΟΚ το Μέγαρο Μαξίμου, είναι ηλίου φαεινότερο, αφού το κυβερνητικό επιτελείο προτιμάει τις γνωστές και δοκιμασμένες συνταγές και όχι τις τυχόν περιπέτειες....
 

Επειδή, ωστόσο, στο συγκεκριμένο ζήτημα δεν μπορεί να παρέμβει υπέρ ενός ή άλλου υποψηφίου, στο επιτελείο του Κ. Μητσοτάκη ετοιμάζονται να υποδεχθούν όποιον ή όποια κόψει το νήμα, με ένα νομοσχέδιο που εκτιμούν ότι θα φέρει σε δύσκολη θέση τη νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ανεξαρτήτως προσώπου.


Τι θα φέρουν προς ψήφιση; Μα το νομοσχέδιο για τη διευκόλυνση της άσκησης του εκλογικού δικαιώματος των Ελλήνων του εξωτερικού και στις εθνικές εκλογές από τον τόπο της κατοικίας τους.

Το προανήγγειλε με τον τρόπο του ο Κ. Μητσοτάκης κατά τη συνάντηση που είχε με Ελληνες ομογενείς στη Νέα Υόρκη, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι αυτό που έγινε στις ευρωεκλογές, θα γίνει και στις εθνικές εκλογές.





«Πρέπει να επισημάνω ότι χρειαζόμαστε 200 ψήφους στο Κοινοβούλιο γι’ αυτό. Αλλά, βλέποντας την επιτυχία και την ικανότητα του κράτους να οργανώσει αυτό το σύστημα επιστολικής ψήφου, είμαι βέβαιος ότι ουδείς θα αρνηθεί να παραχωρήσει το δικαίωμα σ' εκείνους που ζουν στο εξωτερικό να ψηφίσουν χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθούν την Πρεσβεία ή το Προξενείο ή να επιστρέψουν στην Ελλάδα, όπως συνέβαινε», είπε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου