Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 16, 2024

Νάνσυ Κοίλου: Νοσηλεύτρια, με δύο μεταπτυχιακά και πρώην μοντέλο η σύντροφος του Γιώργου Πατούλη Στο επίκεντρο ο Γιώργος Πατούλης ο οποίος θα γίνει ξανά πατέρας.





 


 


Ο Γιώργος Πατούλης αναμένεται να γίνει πατέρας ξανά, με τη σύντροφό του, Νάνσυ Κοίλου, να είναι έγκυος.

«Ένα είναι, ένα και καλό» είπε ο κ. Πατούλης στην εκπομπή «Το Πρωινό», διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να περιμένει δίδυμα.


Η 33χρονη Νάνσυ Κοίλου εργάστηκε ως ειδική σύμβουλος σε θέματα υγείας στην Περιφέρεια Αττικής, όταν ο Γιώργος Πατούλης ήταν Περιφερειάρχης Αττικής.

Έχει σπουδάσει νοσηλευτική και έχει και δύο μεταπτυχιακά στις στρατηγικές διαχείρισης, περιβάλλοντος και καταστροφών και κρίσεων, ενώ στο παρελθόν είχε εργαστεί ως φωτομοντέλο, με τα κοινά και τις επιχειρήσεις.




Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Γιώργος Πατούλης αναμένεται να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο την κατά 33 χρόνια νεότερη σύντροφό του, με τον ίδιο να μην θέλει να κάνει πολιτικό γάμο, αλλά επιθυμεί να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του.


Το ζευγάρι δεν έχει δρομολογήσει αν ο θρησκευτικός γάμος του θα πραγματοποιηθεί πριν ή μετά την έλευση του παιδιού του.

Από την πλευρά του, ο Αλέξανδρος Πατούλης, μιλώντας στο «Buongiorno» του Mega, επιβεβαίωσε τις φήμες πως ο πατέρας του Γιώργος Πατούλης και η νέα του σύντροφος Νάνσυ Κοίλου περιμένουν παιδί.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το αδερφάκι μου, σε λίγο καιρό θα υποδεχτούμε το νέο μέλος στην οικογένειά μας» είπε ο Αλέξανδρος Πατούλης στην πρώτη του σχετική δήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου