Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 16, 2024

Γκλέτσος: Μπαίνω στην μάχη για να “πέσει” ο Μητσοτάκης






Μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΙ ο Απόστολος Γκλέτσος ξεκαθάρισε πως μπαίνει στην μάχη των εσωκομματικών εκλογών με σκοπό να πέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Παράλληλα ανέφερε πως “αν εκλεγεί ξανά πρόεδρος του κόμματος ο Στέφανος Κασσελάκης θα πάει σπίτι του ενώ αν εκλεγεί ο Παύλος Πολάκης «θα είμαι με τα χίλια μαζί του”.

Σε άλλο σημείο του λόγου του δήλωσε πως ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική, παράδεχτηκε πως τον στήριξε γιατί την δεδομένη στιγμή το κόμμα είχε ανάγκη από νέο πρόεδρο.

Μιλώντας γενικά για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι “το κόμμα αυτό ήρθε για να εξυπηρετήσει το δόγμα Ανιέλι “όσα δεν μπορεί η δεξία, τα κάνει η αριστερά”. Σκληρό δόγμα αλλά το κάναμε γιατί έπρεπε για την πατρίδα, ήταν μια πατριωτική πράξη. Δεν μπορούσε ο Σαμαράς να περάσει το τρίτο μνημόνιο, έπρεπε να το περάσει ο Τσίπρας, το χρειαζόμασταν” για να καταλήξει ότι “αν ήμουν εγώ πρωθυπουργός θα έλεγα πάμε στη δραχμή, δεν το έχουμε ανάγκη το μνημόνιο γιατί έχουμε τους εφοπλιστές. Θα έφτιαχνα μια κρατική ελληνική τράπεζα που θα παίζει με τους εφοπλιστές”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου