Τρίτη, Σεπτεμβρίου 10, 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ- Άνδρας απειλεί να ανατινάξει τετράγωνο στην Αχαρνών - Έχει βγει σε μπαλκόνι και κρατάει μπουκάλα υγραερίου ΒΙΝΤΕΟ


Ο άνδρας βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ.

Ο άνδρας έχει καταγωγή από τη Συρία - Στην περιοχή έσπευσε η ΕΚΑΜ


Συναγερμός έχει σημάνει στο κέντρο της Αθήνας, καθώς ένας άνδρας από τη Συρία απειλεί να αυτοκτονήσει και να ανατινάξει μία μπουκάλα υγραερίου στην οδό Αχαρνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας βρίσκεται σε μπαλκόνι του έκτου ορόφου στην οδό Αχαρνών και αρχικά απειλούσε ότι θα πέσει στο κενό. Στη συνέχεια έγινε γνωστό πως ο άνδρας κρατά μαχαίρι και απειλεί ότι θα ανατινάξει μπουκάλα υγραερίου.




Η πυροσβεστική και η αστυνομία εκκένωσαν προληπτικά το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας, η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, ενώ διαπραγματευτές της αστυνομίας προσπαθούν να τον πείσουν να κατέβει από το μπαλκόνι. Ertnews.gr

Σημειώνεται πως λόγω της επιχείρησης έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Αχαρνών από την οδό Μάρνης έως την οδό Στουρνάρη.

Συναγερμός έχει σημάνει σε ΕΛΑΣ και πυροσβεστική μετά από ενημέρωση για έναν άνδρα σε κατάσταση αμοκ που έχει βγει σε μπαλκόνι κτηρίου στην οδό Αχαρνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας έχει μαζί του μαχαίρια και μια μπουκάλα υγραερίου.


Ο άνδρας φέρεται, επίσης, να απειλεί να ανατινάξει το τετράγωνο.



Λόγω της επιχείρησης των αρχών, η τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία στην οδο Αχαρνών στο τμήμα από Μάρνης μέχρι Στουρνάρη.


Αρχικά ο άνδρας με καταγωγή από τη Συρία απειλούσε να πέσει στο κενό.


Στην περιοχή έσπευσαν άνδρες της ΕΚΑΜ.

«Λόγω της κατάστασης μας είπαν να εκκενώσουμε το κτήριο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης» είπε ο πρόεδρος των εργαζομένων στο υπουργείο σύμφωνα με τον οποίο είχε εκκενωθεί και το κτήριο που βρίσκεται από την άλλη πλευρά αυτού που βρίσκεται ο άνδρας από τη Συρία,

Λόγω της επιχείρησης των αρχών, η τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία στην οδο Αχαρνών στο τμήμα από Μάρνης μέχρι Στουρνάρη.



Εκκενώθηκαν κτίρια και το υπουργείο Αγρ. Ανάπτυξης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου