Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 25, 2024

Πόρισμα Βουρλιώτη: Το «πουλέν» του Μαξίμου, ο σύζυγος της υπουργού, η δικηγόρος και ο «μεγαλοεπιχειρηματίας» Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενδιαφέρεται, αυτά είναι αρκετά ως πρώτη δόση για να καταλάβει πού (και ποιοι) τον έχουν μπλέξει.






(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

 

 
 

O κακός χαμός γίνεται γύρω από το Πόρισμα Βουρλιώτη για την απάτη των 123,5 εκατ. ευρώ από ΦΠΑ, τον «μεγαλοεπιχειρηματία» και ποδοσφαιρικό παράγοντα που πρωταγωνιστεί στην κομπίνα και τους πολλούς «εντιμότατους φίλους» του.

 

Βλέπετε, οι τελευταίοι είναι εκτός από πολλοί και ισχυροί.


Η πρώτη απόπειρα να εκτροχιάσουν την έρευνα Βουρλιώτη απέτυχε απ’ ό,τι φαίνεται εκ του αποτελέσματος. Άλλωστε, όφειλαν να γνωρίζουν ότι ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου δεν είναι κανένα «εύκολο παιδί».

Το Πόρισμα έχει ήδη προωθηθεί στην Οικονομική Εισαγγελία για τα περαιτέρω. Εκεί λοιπόν συντονίζονται οι προσπάθειες της παρέας των «εντιμότατων φίλων» του «μεγαλοεπιχειρηματία» να το εκτροχιάσουν. Δύσκολη δουλειά απ’ ό,τι φαίνεται.



Πάντως συνεχίζει να προκαλεί απορίες η ενεργή ανάμιξη ενός τμήματος του Μαξίμου (είδατε τι ευγενικά το περιγράφουμε) είτε στην υποβάθμιση του Πορίσματος, είτε στην «αποδόμηση» του Βουρλιώτη.

Μια ανάμιξη για την οποία εικάζεται ότι ο Πρωθυπουργός έχει παντελή άγνοια.


Πάντως για να τον βοηθήσουμε (τον Κυριάκο) ας του επιστήσουμε την προσοχή σε κάποιες παλιές διαπλοκές από την εποχή Δημήτρη Κυρατσάκη στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Τότε που «συνυπηρετούσαν» ένα σημερινό «πουλέν» του Μαξίμου, μια πολυπράγμων δικηγόρος που συνδέεται με τον κατηγορούμενο «μεγαλοεπιχειρηματία» και ο σύζυγος-δικηγόρος, ιδιαίτερα προβεβλημένης και ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ υπουργού της σημερινής κυβέρνησης.

Αν ο Κυριάκος ενδιαφέρεται, αυτά είναι αρκετά ως πρώτη δόση για να καταλάβει πού (και ποιοι) τον έχουν μπλέξει.


Τα υπόλοιπα αργότερα. Που θα έρθουν και τα… κότερα.

Κ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου