Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 13, 2024

Η Γεροβασίλη γνωρίζει ότι ο Κασσελάκης θα κερδίσει τις εσωκομματικές εκλογές και χωρίς ντροπή πρότεινε τη διαγραφή του – Πολάκης: «Είπαμε ρε Όλγα, αλλά εσύ το… παρατράβηξες»- Η «εμπρηστική» Όλγα και ο «ψύχραιμος» Πολάκης





Η Όλγα Γεροβασίλη ζήτησε τη διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη, με τον Παύλο Πολάκη να της απαντά: «Είπαμε ρε Όλγα, αλλά εσύ το… παρατράβηξες».

Και όμως τέθηκε χθες, στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ζήτημα διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη.

Το έθεσε και μάλιστα μετά επιτάσεως η Όλγα Γεροβασίλη.


Η βουλευτής Άρτας για να δικαιολογήσει την πρότασή της, είπε πως ο Στέφανος Κασσελάκης δεν αποδέχεται το καταστατικό και πως ακριβώς γι’ αυτό πρέπει να μπει «απαγορευτικό» στην ενδεχόμενη υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος.

Η Όλγα Γεροβασίλη ζήτησε μάλιστα να χρησιμοποιηθεί αυτό στην απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας που επρόκειτο να συνταχτεί στη συνέχεια.


Ο Παύλος Πολάκης αντέδρασε, επιχειρώντας να διατηρηθούν χαμηλοί οι τόνοι στην αίθουσα.

«Είπαμε ρε Όλγα, αλλά εσύ το… παρατράβηξες», απάντησε ο βουλευτής Χανίων και κάπου εκεί η συζήτηση έλαβε τέλος.


Αν και σε κάποιους από τους «87» άρεσε η ιδέα της Όλγας Γεροβασίλη, προτιμήθηκε τελικά το ζήτημα να μπει στο «συρτάρι» και η απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας να αναφέρει: «Ο σεβασμός στις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων του Κόμματος και η τήρηση του καταστατικού και των κομματικών διαδικασιών είναι υποχρέωση για κάθε μέλος και στέλεχος και ουδείς είναι ανώτερος αυτών».

Η πρόταση της Όλγας Γεροβασίλη ότι η απόφαση της ΠΓ πρέπει να αναφέρει έστω «κάθε μέλος και στέλεχος, πόσω μάλλον εκείνα που θέλουν να ηγηθούν του χώρου», απορρίφθηκε.

Α.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου