Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 20, 2024

Τα γύρισε...

 







Πως τα …γύρισε χθες ο Παύλος Μαρινάκης! Το μόνο που δεν μας είπε είναι πως χάρηκε για τους 11 κυβερνητικούς βουλευτές που κατέθεσαν ερώτηση προς τον Κωστή Χατζηδάκη για τα κόκκινα δάνεια...Δήλωσε μάλιστα ότι αυτό είναι ένα δείγμα μιας κοινοβουλευτικής ομάδας που λειτουργεί καλά. Προσθέτοντας πως οι βουλευτές της Ν.Δ την τελευταία 6ετία έχουν καταθέσει 10.000 ερωτήσεις ή αναφορές προς τους υπουργούς της κυβέρνησης.

Μόνο που ανάμεσα σε αυτές τις 10.000 πρωτοβουλίες δύσκολα θα βρει κανείς μια συνάθροιση 11 πρωτοκλασσάτων βουλευτών από διαφορετικές περιφέρειες της χώρας.

Επίσης η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των ερωτήσεων έχουν «διευκρινιστικό» χαρακτήρα για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος. Δεν περιλαμβάνουν επικριτικά κείμενα για μία κεντρική επιλογή της κυβέρνησης όπως είναι το ζήτημα της διευθέτησης του ιδιωτικού χρέους. Η οποία μάλιστα προβλήθηκε – θυμίζουμε- ως καθοριστική για την πορεία της οικονομίας.

Είτε το θέλει, είτε όχι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος οι πιέσεις των τραπεζικών ιδρυμάτων στους δανειολήπτες, με τις ευχέρεια που δίνει η ισχύουσα νομοθεσία είναι ένα θέμα που έχει ζημιώσει πολύ την κυβέρνηση. Και θα συνεχίσει να το κάνει...



Επισυνδέσεις - NEWS 24/7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου