Κυριακή, Σεπτεμβρίου 08, 2024

Η Σύλβα Ακρίτα καταγγέλλει ότι δεν την κάλεσαν στο Ζάππειο – «Δεν μας απάντησε» λέει το ΠΑΣΟΚ Τι αναφέρουν σε ανάρτησή τους η Σύλβα Ακρίτα και η Έλενα Ακρίτα και πώς απαντά το ΠΑΣΟΚ για την απουσία της από την εκδήλωση του Ζαππείου.

 



 

 


Η Σύλβα Ακρίτα, μητέρα της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενας Ακρίτα, η οποία ήταν ιδρυτικό στέλεχος και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατήγγειλε, με ανάρτησή της στο Facebook, πως δεν την προσκάλεσαν στην εκδήλωση για την 50ή επέτειο του κόμματος.



Η Σύλβα Ακρίτα γνωστοποίησε την ενόχλησή της για τη μη πρόσκλησή της στην εκδήλωση του κόμματος. «Θα μπορούσα να αισθανθώ πικρία», σχολίασε και πρόσθεσε: «Να υπενθυμίσω στους συντρόφους και να γνωρίσω στους νεότερους ότι δεν υπήρξα απλά μόνον ιδρυτικό μέλος του κινήματος αλλά και η μόνη γυναίκα βουλευτής στην πρώτη 12μελη (αρχικά) κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ.».


Αναλυτικά:

«ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!


ADVERTISING




ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΩ ΠΙΚΡΙΑ. ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ ΤΩΝ 50 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΠΕΡΙΤΤΗ!

ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΩ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΑΠΛΑ ΜΟΝΟΝ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ 12μελη (αρχικά) ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΚΑΙ ΩΣ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΨΑ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΑΙ, ΣΤΗ Β’ ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΟΥ! ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!


ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΩ ΠΙΚΡΙΑ! ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ ΜΟΥ ΔΙΑΤΗΡΩ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΖΩ ΑΚΟΜΑ...

ΑΛΛΑ ΟΧΙ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ! ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΟΤΙ ΕΠΡΑΞΑ ΑΡΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ, ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ, ΠΑΝΤΑ ΩΣΤΟΣΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ! ΚΑΙ ΜΑΥ ΤΗΕ ΒΕΣΤ WIN!

Υ.Γ.: Για την ιστορία: Το 1974, στην 1η Κ.Ο. ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, Η Β’ Αθήνας είχε εκλέξει μόνον τρεις βουλευτές! 1) Γιάννη Χαραλαμπόπουλο, 2) Απόστολο Κακλαμάνη, 3) Σύλβα Ακρίτα!»




Στη συνέχεια θέση πήρε και η Έλενα Ακρίτα, κάνοντας λόγο «απρέπεια» του Νίκου Ανδρουλάκη. «Η μητέρα μου έδωσε αγώνες, από την πρώτη μέρα της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ και για πολλά χρόνια μετά. Το μπόι της Σύλβας Ακρίτα δεν κονταίνει, όσο κι αν προσπαθούν μερικοί ακόμα και σήμερα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Τον κ. Ανδρουλάκη που απαξιώνει και περιφρονεί την ιστορία του κόμματος του, να τον χαίρεστε ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής. (Τζάμπα οι ανθοδέσμες που τής έστελνες Νίκο)», πρόσθεσε η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.


«Δεν υπήρξε απάντηση» απαντά το ΠΑΣΟΚ

Μετά τις αντιδράσεις η Χαριλάου Τρικούπη απάντησε πως έγιναν πολλά τηλεφωνήματα προς τη Σύλβα Ακρίτα και πως τελικά ενημερώθηκε σχετικώς από τον Απόστολο Κακλαμάνη. Η Χαριλάου Τρικούπη γνωστοποιεί, επίσης, πως έγιναν και στη συνέχεια κι άλλα τηλεφωνήματα για να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες, όμως και πάλι η πρώην βουλευτής δεν απάντησε.

 

«Επί δεκαήμερο τόσο το γραφείο του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ όσο και ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, κ. Απόστολος Κακλαμάνης, προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το ιδρυτικό στέλεχος του Κινήματος, την κυρία Σύλβα Ακρίτα. Μετά από αλλεπάλληλες οχλήσεις, ο κ. Κακλαμάνης την ενημέρωσε για την επετειακή εκδήλωση στο Ζάππειο. Έκτοτε, όμως, δεν υπήρξε απάντηση στα επανειλημμένα τηλεφωνήματα προκειμένου να παρασχεθούν οι λεπτομέρειες της εκδήλωσης», σχολιάζουν πηγές του ΠΑΣΟΚ.

«Ο Νίκος Ανδρουλάκης τιμά βαθιά όλα τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Λυπούμαστε που με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η κυρία Έλενα Ακρίτα επιχειρεί να δημιουργήσει παραπλανητικές εντυπώσεις», καταλήγουν συνεργάτες του προέδρου του κόμματος και δίνουν στη δημοσιότητα την πλακέτα που επρόκειτο να της αποδοθεί στην εκδήλωση των 50 χρόνων.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου