Σάββατο, Σεπτεμβρίου 21, 2024

Αλέξανδρος Πατούλης: «Αδειάζει» τη μητέρα του μέσω δικηγόρου – η απάντηση Κούγια Ο δεκαεννιάχρονος Αλέξανδρος Πατούλης βρέθηκε απρόσμενα στο επίκεντρο της διαμάχης ανάμεσα στους γονείς του για το κατά πόσον ο Γιώργος Πατούλης είναι συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις του απέναντί του.





NDP Photo Agency

 


Γράφει ο Άρης Σταυρίδης
 


Η δημοσιοποίηση της εγκυμοσύνης της νέας συντρόφου του Γιώργου Πατούλη φαίνεται ότι άνοιξε παλιές πληγές στην οικογένεια. Η Μαρίνα Σταυράκη έκανε γνωστό διά του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια ότι ο τέως σύζυγός της δεν έχει καταβάλει την τελευταία διετία τα οφειλόμενα στον γιο τους που είναι σπουδαστής. Διά στόματος Αλέξη Κούγια πληροφορηθήκαμε επίσης ότι η τέως κυρία Πατούλη δεν έχει πάρει ποτέ διατροφή από τον πρώην σύζυγό της κι ότι διαθέτει μεγάλη προσωπική περιουσία και εισοδήματα. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι ο γιος της να έχει την οικονομική στήριξη που χρειάζεται για το μέλλον του.

 

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια προκάλεσαν τη αντίδραση του συναδέλφου του Στάθη Κουκούτση ο οποίος, κατά δήλωσή του, εκπροσωπεί τον Αλέξανδρο Πατούλη.


«Όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, ο συγκεκριμένος δικηγόρος δεν είχε κανέναν λόγο διότι αφορά στην μητέρα του παιδιού αλλά θέλει μια ευκαιρία να βγαίνει στα κανάλια -αναφέρομαι στις χθεσινές αναφορές γι’ αυτό το θέμα, για την απόλυτη ευταξία και συμμετοχή αμφοτέρων των γονέων του εντολέα μου στην εν γένει λειτουργία του.

Κατ’ ακολουθίαν ήξερε εξαρχής ο συγκεκριμένος δικηγόρος, εάν τυχόν του είπε η μητέρα του παιδιού οτιδήποτε, ότι το θέμα δεν αφορά κανέναν άλλο παρά μόνο τον δεκαεννιάχρονο γιο της.


Ξέρει ο συγκεκριμένος δικηγόρος ότι, αν ήταν αληθές αυτό (ότι υπάρχουν οφειλές του Γιώργου Πατούλη προς τον γιο του), που δεν είναι και το λέω με κάθετο τρόπο, δεν έχει δικηγορική λειτουργία.

Επαναλαμβάνω, όταν εμφανίζεται σε δικηγόρο μια μητέρα και αναφέρεται σε δεκαεννιάχρονο γιο ότι δήθεν δεν εξυπηρετείται οικονομικά από τον πατέρα του, η μόνη απάντηση είναι ότι δεν έχει αρμοδιότητα».


Στην συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας πέταξε το μπαλάκι στη μεριά της Μαρίνας Σταυράκη, δηλώνοντας ότι, αν ο κύριος Κουκούτσης εκπροσωπεί όντως τον Αλέξανδρο Πατούλη, ο ίδιος δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για τον θέμα.

«Είναι ένας παλιός αστυνομικός ο κύριος Κουκούτσης που έγινε δικηγόρος σε μεγάλη ηλικία. Αν είναι αυτός διότι με είχε ενημερώσει η κυρία Πατούλη ότι ο κύριος Πατούλης έχει έναν πρώην αστυνομικό που έγινε δικηγόρος και τον χρησιμοποιεί για διάφορες δουλειές, αν είναι αυτός, αν εκπροσωπεί πράγματι τον νεαρό κι αν ο νεαρός πραγματικά έχει αντίθετες απόψεις από τη μητέρα του, παύει να υπάρχει οποιοδήποτε ενδιαφέρον για την υπόθεση αυτή.

Εμένα ήρθε η κυρία Πατούλη, είναι φιλόλογος, συγκροτημένη κυρία, η οποία μου είπε θέλω να αναλάβετε αυτή την υπόθεση. Από κει και πέρα δεν έχω καμία διάθεση ούτε να αντιπαρατίθεμαι με κανέναν, ούτε να επιτρέπω στον καθένα που θέλει να κάνει καριέρα σε μεγάλη ηλικία να χρησιμοποιεί τη δική μου επιστημονική υπόσταση.


Αν ο νεαρός ο οποίος είναι 19 ετών έχει διαφορετικές απόψεις από τη μητέρα του, ας τα βρουν μεταξύ τους. Η μητέρα του ήθελε να τον προστατεύσει -αυτό μου είπε-, να εξασφαλίσει το μέλλον του και τος σπουδές του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου