Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 11, 2024

Νέο Ψυχικό: Έκαναν διάρρηξη με «δούρειο ίππο» ένα… μικρό παιδί Πώς επιτήδειοι «μπούκαραν» σε σπίτι στο Νέο Ψυχικό.




 

 

 


Ακόμα και μικρά παιδιά χρησιμοποιούν ορισμένοι διαρρήκτες προκειμένου να καταφέρουν να εισβάλουν στο σπίτι που έχουν βάλει στο «μάτι», όπως έγινε πρόσφατα στο Νέο Ψυχικό.

Χωρίς να λογαριάζουν ούτε συναγερμούς, ούτε κάμερες, ούτε σκυλιά, «μπουκάρουν» και αρπάζαν κυριολεκτικά όσα περισσότερα αντικείμενα μπορούν.

 

Σε μία τέτοια διάρρηξη στο Νέο Ψυχικό, οι επιτήδειοι βρήκαν τρόπο να ανοίξουν λίγο το παράθυρο σπιτιού, τόσο ώστε να χωράει να περάσει από τη χαραμάδα ένα μικρό παιδί.

Όταν το παιδί εισήλθε μέσα στο σπίτι, τους άνοιξε την κεντρική είσοδο.


Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (11/9) στο MEGA, το θύμα της εν λόγω διάρρηξης, η κ. Αθηνά, αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρήκε το σπίτι της.

«Ευτυχώς δεν ήμουν στο σπίτι. Μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας σιδεριά παραθύρου και από εκεί μπήκε κάποιο μικρό παιδί και αυτό άνοιξε την πόρτα. Μου πήραν πολλά πράγματα αλλά μου έκανε εντύπωση που πήραν το σίδερο, καλλυντικά. Όταν είπα στην αστυνομία τί μου πήγαν, μου είπαν πως είναι Ρομά», είπε.


O Γιώργος Καλλιακμάνης, επίτιμος πρόεδρος αστυνομικών Ν/Α Αττικής, σχολίασε πως θα πρέπει να μπαίνουν φυλακή από την πρώτη στιγμή.

«Στον νόμο υπάρχει ένα παράθυρα και που λέει πως αν τους πιάσει η αστυνομία, και αυτοί επιστρέψουν τα κλοπιμαία και διορθώσουν τις ζημιές που έχουν κάνει, είναι ελεύθεροι. Υπάρχουν συμμορίες που κάνουν 100 διαρρήξεις, έχουν αποκομίσει κέρδη, και πληρώνουν και δεν πάνε ποτέ στα δικαστήρια. Δεν χαμπαριάζουν τίποτα. Βλέπουν κάμερες και δεν τους νοιάζει», είπε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου