Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 20, 2024

Ο Λένιν, ο γιος της πλύστρας και η συγγνώμη της Έλενας Ακρίτα...

 




Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε ξανά στο διαδίκτυο και στα κοινωνικά δίκτυα μια ανάρτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενας Ακρίτα...

Η Ακρίτα σχολίασε καυστικά την κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ, δείχνοντας μια οθόνη της τηλεόρασης από δημοσκόπηση του Open, όπου πλέον …φιγουράρει στην 5η θέση.

Όλα καλά μέχρι  εδώ, στο βάθος φαινόταν η εσωτερική πισίνα του σπιτιού της Ακρίτα.

Κάτω από την ανάρτηση ξεκίνησε πόλεμος στα σχόλια για την πισίνα και η Έλενα Ακρίτα απάντησε άμεσα με τον «γιο της πλύστρας».

Έγραψε συγκεκριμένα η Έλενα Ακρίτα σε σχόλιο κάτω από την αρχική της ανάρτηση: «Και για να τους προλάβω, ναι το σπίτι έχει πισίνα σχεδόν 40 χρόνια, από το 1985 που χτίστηκε. Αν είχα κάτι να κρύψω, δεν θα τη φωτογράφιζα. Τον χορτασμένο μην φοβάσαι, το γιο της πλύστρας να φοβάσαι. Που μπήκε στην πολιτική με τρύπιο σώβρακο και βρέθηκε με κολοσσιαία περιουσία».

Σήμερα το πρωί η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε με νέα ανάρτηση και ζήτησε συγγνώμη.

Τι έγραψε:

«Θα ήθελα να διορθώσω κάτι που έγραψα χτες. Η φράση «μη φοβάσαι τον χορτασμένο, το γιο της πλύστρας να φοβάσαι» αποδίδεται εσφαλμένα στον Λένιν. Λάθος. Λάθος που έχουμε κάνει πολλοί, κι εγώ ανάμεσα τους παραπάνω από μια φορά. Ο Λένιν δεν θα είχε γράψει ποτέ κάτι τόσο απαξιωτικό κι εγώ όφειλα να το έχω αξιολογήσει και διασταυρώσει.
Ειλικρινά λυπάμαι.
Λινκ για το θέμα στα σχόλια»...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου