Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2024

«Με δάγκωσε στον γλουτό»: Τι λέει ο πρωταγωνιστής πορνό για την επίθεση από καρέτα-καρέτα «Μου άφησε σημάδι». Η περιπέτειά του με τη χελώνα κατά τη διάρκεια γυρισμάτων ερωτικής ταινίας στην Ανάβυσσο.







 
 


Viral έγινε το τελευταίο 24ωρο η είδηση και το βίντεο από την περιπέτεια ενός πρωταγωνιστή ερωτικών ταινιών στην Ανάβυσσο, όπου δέχθηκε δάγκωμα από χελώνα καρέτα-καρέτα.

Την ώρα των γυρισμάτων, άνθρωποι του συνεργείου της εταιρείας παραγωγής ερωτικών ταινιών παρατήρησαν πως η χελώνα είχε εγκλωβιστεί στα δίχτυα και ο πρωταγωνιστής της ταινίας έσπευσε να τη βοηθήσει να απεγκλωβιστεί.

 

Βούτηξε στη θάλασσα αλλά την ώρα που προσπαθούσε να την απεγκλωβίσει, η χελώνα του επιτέθηκε δαγκώνοντάς τον στα… οπίσθια.

Ο άνδρας βγήκε αμέσως έξω και τα υπόλοιπα μέλη του συνεργείου κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τη χελώνα.








Ο Νεκτάριος, ο πρωταγωνιστής που είχε το ατύχημα, μίλησε στο MEGA το πρωί της Τετάρτης (11/9) για όσα συνέβησαν.

«Πήγα να κάνω κάτι καλό αγνοώντας τη δική μου σωματική ακεραιότητα. Ήμασταν για εξωτερικά γυρίσματα και ακούμε κάτι στη θάλασσα και βλέπουμε τη χελώνα να έχει πιαστεί σε ένα σχοινί. Βουτάω μέσα. Με δάγκωσε πίσω στον γλουτό. Μου άφησε σημάδι. Τελικά τραβήξαμε το σχοινί και έφυγε. Ήταν σίγουρα τρομαγμένη», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου