Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2024

Αυτόφωρο στον ιδιοκτήτη του Κέντρου Επισκευής Ελικοπτέρων στην Πάχη Διεκδικεί μονοπωλιακή σχέση με το Ελληνικό Δημόσιο στον τομέα της συντήρησης και επισκευής ελικοπτέρων.




AP Photo/Francisco Seco

 

 


Στο Αστυνομικό Τμήμα Μεγάρων οδηγήθηκε χθες το απόγευμα και παρέμεινε όλη την νύχτα, για να οδηγηθεί σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα υπηρεσίας, ο ιδιοκτήτης του Κέντρου Επισκευής Ελικοπτέρων στην Πάχη με την κατηγορία της παράνομης κράτησης υπαλλήλου και αφαίρεσης του κινητού τηλεφώνου του, όταν εκείνος υπέβαλε την παραίτησή του.

Ο αψύς εργοδότης των Μεγάρων στα χρόνια της νιότης του ξεκίνησε από την κομματική οργάνωση του ΚΚΕ στο Αιγάλεω και εν συνεχεία εστάλη στην ΕΣΣΔ για σπουδές με κομματική υποτροφία, τα τελευταία χρόνια κατέληξε να μπαινοβγαίνει στην αμερικανική πρεσβεία και να διεκδικεί μονοπωλιακή σχέση με το Ελληνικό Δημόσιο στον τομέα της συντήρησης και επισκευής ελαφρών ιπτάμενων μέσων (ελικοπτέρων).


Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας αν και ιδεολογικά έχει προ πολλού περάσει στην αντίπερα όχθη, σήμερα στα social media εμφανίζεται να έχει το προφίλ του δικομανούς ιδιόμορφου εργοδότη.

Τα τελευταία χρόνια η κυβέρνηση Μητσοτάκη παρέχει προνομιακή σχέση και τυφλή εμπιστοσύνη στον εν λόγω εργοδότη γεγονός που τον κάνει να ξεπερνάει συχνά τις κόκκινες γραμμές.





Α. Ο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου