Κυριακή, Σεπτεμβρίου 15, 2024

Αφίδνες: Από θαύμα γλίτωσε ο οδηγός του τρένου που προσέκρουσε σε κλαδιά (εικόνες) Η οργισμένη δημοσίευση της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης για το περιστατικό με το τρένο στις Αφίδνες.




Facebook | Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης

 
 


Πραγματικά, από θαύμα δεν υπήρχαν θύματα ή τραυματισμοί στις Αφίδνες, το Σάββατο (14/9), όταν τρένο προσέκρουσε σε πεσμένα κλαδιά.

Συγκεκριμένα, το τρένο υπ' αριθ. 1531 που εκτελούσε το δρομολόγιο από τη Χαλκίδα με προορισμό την Αθήνα, προσέκρουσε σε πεσμένα δέντρα μεταξύ των σταθμών Σφενδάλης και Αφιδνών. Ευτυχώς, δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός, αλλά προκλήθηκαν μόνο κάποιες υλικές ζημιές.


Για αρκετή ώρα, είχαν διακοπεί τα σιδηροδρομικά δρομολόγια στη γραμμή Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα και εκτελούνταν με λεωφορεία. Σταδιακά, όμως, η κίνηση των συρμών στο σιδηροδρομικό δίκτυο αποκαθίσταται.








Ωστόσο, σύμφωνα με εικόνες που δημοσίευσε η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης (ΠΕΠΕ) στο Facebook, φαίνονται τα κλαδιά να έχουν μπει στην καμπίνα του μηχανοδηγού, ο οποίος γλίτωσε.

Μάλιστα, στη σχετική ανάρτηση επισημαίνεται και το εξής: «Να βγουν τώρα εκτός υπηρεσίας οι μηχανοδηγοί, κύριοι της Hellenic Train. Σαν μέτρο πρόληψης αντί να απαιτήσετε να κόψει τα δέντρα ο ΟΣΕ, να προσλάβετε και άλλους συνταξιούχους, σαν αυτούς που περιύβρισαν νεκρούς μηχανοδηγούς. Σημερινή εικόνα. Ευτυχώς, προσωπικό και επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου