Σάββατο, Σεπτεμβρίου 07, 2024

Η συγκλονιστική κατάθεση της κόρης της Ζιζέλ Πελικό: «Ο πατέρας μου με νάρκωσε και με φωτογράφισε γυμνή» Η κόρη της Ζιζέλ Πελικό, Καρολίν, που υπήρξε και η ίδια θύμα του πατέρα της καταθέτει ενώπιον του δικαστηρίου για τη σοκαριστική υπόθεση βιασμού.







 

 


Η πολύκροτη δίκη της Ζιζέλ Πελικό συνεχίζεται σήμερα, με την κατάθεση της κόρη της, Καρολίν Ντάριαν, η οποία έπεσε και αυτή θύμα του πατέρα της.

Χθες, κατέθεσε η 72χρονη Ζιζέλ για τους πολλαπλούς βιασμούς που υπέστη από τον 72χρονο σύζυγό της και άλλους δεκάδες άνδρες, ενώ ήταν ναρκωμένη.


Η κατάθεση της Καρολίν ξεκίνησε με την ίδια να περιγράφει την ημέρα που η ζωή της «γύρισε ανάποδα».

«Για μένα, υπάρχει η ζωή πριν τις 2 Νοεμβρίου 2020 και η ζωή μετά», υποστήριξε η 40χρονη, περιγράφοντας την ημέρα που έμαθε για όσα υπέφερε η μητέρα της στα χέρια του πατέρα της και των βιαστών της.
Advertisement








«Μόλις την άκουσα στο τηλέφωνο περίμενα τα χειρότερα, πίστεψα ότι ο πατέρας μου, που πάσχει από αναπνευστικά προβλήματα, ήταν σοβαρά άρρωστος», είπε.


Όμως, από την άλλη γραμμή του τηλεφώνου, η μητέρα της Ζιζέλ της είπε, «ο πατέρας σου με νάρκωνε για να με βιάζει, μαζί με αγνώστους. Μπόρεσα να δω φωτογραφίες, ήθελαν να μου δείξουν βίντεο, αλλά δεν άντεξα».

«Τον αγαπούσα, αγαπούσα την εικόνα του ανθρώπου που νόμιζα ότι γνώριζα, αγαπούσα την εικόνα αυτού του υγιούς, στοργικού, διακριτικού ανθρώπου», συνέχισε, λέγοντας πως γνωρίζει πως είναι η κόρη ενός από τα μεγαλύτερα σεξουαλικά αρπακτικά.

Η κατάθεσή της συνεχίστηκε με την ίδια να δηλώνει πως ο Ντομινίκ Πελικό την φωτογράφιζε γυμνή, ενώ την είχε ναρκώσει.


Όταν ο αστυνομικός την κάλεσε και της είπε ότι στο αρχείο του πατέρα της της βρέθηκαν «δύο φωτογραφίες» της, εκείνη δεν πίστευ στα αυτιά της.

Στις φωτογραφίες είδε, λέει, πως υπήρχε «μια γυναίκα που φαινόταν να κοιμάται, ξαπλωμένη στο πλάι με το φως αναμμένο. Φαίνονταν οι γλουτοί της». Στη δεύτερη φωτογραφία, η γυναίκα είναι στην ίδια θέση, φορώντας το ίδιο εσώρουχο, με το ίδιο φόντο.

Αν και στην αρχή δεν αναγνώρισε τον εαυτό της, όμως ο αστυνομικός της έδειξε ένα καφέ σημάδι στο μάγουλό της, ακριβώς όπως το δικό της.

«Εκεί ανακάλυψα τον εαυτό μου και κατάλαβα ότι ο άνθρωπος που ήταν ο πατέρας μου, στον οποίο είχα απόλυτη εμπιστοσύνη, που πίστευα ότι είχε ακεραιότητα, που σεβόταν την κόρη του, που ήταν περήφανος γι' αυτήν, που την ενθάρρυνε πάντα, ανακάλυψα ότι στην πραγματικότητα ο πατέρας μου με είχε φωτογραφίσει χωρίς να το ξέρω, γυμνή».


Η 40χρονη υποστήριξε ότι στις φωτογραφίες δεν κοιμόταν αλλά ήταν ναρκωμένη.

Όπως αναφέρει ο 71χρονος κατηγορούμενος, στην κατάθεση της κόρης του δεν άντεξε και ξέσπασε κλάματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου