Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 23, 2024

Μωραΐτης κατά Γεροβασίλη: Μην παίρνετε για αστείο το «θα κάνω τα πάντα για μην εκλεγεί» ο Κασσελάκης «Τα πάντα» σημαίνει να φτάσουν εκεί που δεν μπορεί να προβλέψει κανένα δημοκρατικό μυαλό, σχολιάζει ο στιχουργός






Την αντίδραση του στιχουργού Νίκου Μωραΐτη, ο οποίος τοποθετείται συνέχεια για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσαν οι σημερινές δηλώσεις της Όλγα Γεροβασίλη.

Αυτό που προκάλεσε την αντίδρασή του ήταν η φράση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι «θα κάνω τα πάντα για να μην εκλεγεί ο Κασσελάκης».


«Μην τα παίρνετε για αστείο» γράφει σε ανάρτησή του ο Νίκος Μωραΐτης προσθέτοντας για την αντιπολίτευση κατά του κ. Κασσελάκη ότι «είναι ικανοί για τα πάντα».

«Και "τα πάντα" σημαίνει να φτάσουν εκεί που δεν μπορεί να προβλέψει κανένα δημοκρατικό μυαλό» καταλήγει στην ανάρτησή του ο Νίκος Μωραΐτης.






Αυτά τα «θα κάνω τα πάντα για να μην εκλεγεί» και «δε θα έχει δεύτερη ευκαιρία στη χώρα» μην τα παίρνετε για αστείο.
Είναι ικανοί για τα πάντα.
Και «τα πάντα» σημαίνει να φτάσουν εκεί που δεν μπορεί να προβλέψει κανένα δημοκρατικό μυαλό.— Nikos Moraitis (@Nikosmoraitis) September 23, 2024

Αναλυτικά η ανάρτηση Μωραΐτη για την Όλγα Γεροβασίλη

Αυτά τα «θα κάνω τα πάντα για να μην εκλεγεί» και «δε θα έχει δεύτερη ευκαιρία στη χώρα» μην τα παίρνετε για αστείο. Είναι ικανοί για τα πάντα. Και «τα πάντα» σημαίνει να φτάσουν εκεί που δεν μπορεί να προβλέψει κανένα δημοκρατικό μυαλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου