Κυριακή, Σεπτεμβρίου 22, 2024

Η πρώτη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά το τέλος της χημειοθεραπείας - Δείτε φωτογραφίες Παραβρέθηκε με το βασιλικό ζεύγος και τον σύζυγό της στην κυριακάτικη λειτουργία εκκλησίας στη Σκωτία






Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση από τότε που ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε τη χημειοθεραπεία της πραγματοποίησε η Κέιτ Μίντλετον, η οποία παραβρέθηκε στο πλευρό του βασιλιά Κάρολου, της βασίλισσας Καμίλα και του συζύγου της πρίγκιπα Γουίλιαμ σε εκκλησία στο Μπαλμόραλ της Σκωτίας.

Η Μίντλετον, που φορούσε χακί καπέλο και χρυσά σκολυαρίκια, καθόταν στη θέση του συνοδηγού του αυτοκινήτου, το οποίο οδηγούσε οι σύζυγός της.






Catherine spotted going to church this morning with William in Scotland near Balmoral! King Charles and Queen Camilla were also there.

Kate Middleton pictured for the first time since her cancer update
https://t.co/zdJJ5zfrOY— Royal News Network (@RNN_RoyalNews) September 22, 2024


Μόλις την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι επέστρεψε στην εργασία της, έπειτα από την ολοκλήρωση πολύμηνων θεραπειών για τον καρκίνο από τον οποίο πάσχει.

Η Μίντλετον, όπως αναφέρει η Daily Mail, προήδρευσε σε συνάντηση στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της για την πρώτη παιδική ηλικία, μια συνάντηση που καταγράφηκε μάλιστα στο επίσημο αρχείο των βασιλικών δεσμεύσεων. Πριν από αυτή η τελευταία επίσημη συνάντηση στην οποία είχε λάβει μέρος ήταν στις 6 Δεκεμβρίου 2023.


Σε όλο το υπόλοιπο διάστημα εργαζόταν από το σπίτι και απείχε εντελώς από δημόσιες εμφανίσεις όσο συνεχιζόταν η νοσηλεία και η θεραπεία της.


Το καλοκαίρι εμφανίστηκε δημόσια δύο φορές, στην ετήσια παρέλαση για τον βασιλιά Trooping the Colour και στους τελικούς του Γουίμπλετον. Στο βίντεο στο οποίο ανακοίνωσε το τέλος της θεραπείας της είπε ότι έχει προγραμματίσει λίγες δημόσιες εμφανίσεις ως το τέλος της χρονιάς, αν και θα επικεντρωθεί «στο να κάνω ό,τι μπορώ για να μείνω “καθαρή” από τον καρκίνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου