Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 23, 2024

Μόνον ο Κυριάκος γνωρίζει την πολύτιμη στήριξη του Ερντογάν στον Νετανιάχου





ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Άγνοια μήτηρ πάσης κακιάς.


Αυτό το σοφό ρητό περιγράφει γλαφυρά τους λόγους που υπάρχουν ακόμα Έλληνες οι οποίοι αμφισβητούν την σοφία του ηγέτη μας.

Πως άλλωστε ένας κοινός νους να κατανοήσει ότι η εμμονή του Κυριάκου να εξυπηρετεί τον Ερντογάν παρότι ο τελευταίος υποτίθεται ότι είναι ορκισμένος εχθρός του Ισραήλ, δεν εδράζεται σε άγνοια αλλά σε βαθύτατη γεωπολιτική γνώση της περιοχής;



Μπορεί λοιπόν ο Ερντογάν να γαβγίζει κατά του Ισραήλ και να χαϊδεύει τους Παλαιστινίους και το Ιράν, ή αλήθεια όμως είναι τελείως διαφορετική.

Ο Ερντογάν είναι ο μέγιστος ευεργέτης του Νετανιάχου, αφού αυτός συνέλαβε το σχέδιο της διαδοχικής εξόντωσης της Χαμάς και της Χεζμπολάχ. Το σχέδιο μάλιστα συμφωνήθηκε κατά την συνάντηση Ερντογάν – Νετανιάχου, λίγες μόλις ημέρες πριν το τρομοκρατικό χτύπημα της Χαμάς, στα τέλη του Σεπτέμβρη του 2023 στην Νέα Υόρκη.



Ο Ερντογάν προμήθευσέ τα υλικά για τις ρουκέτες της Χαμάς, διαβεβαιώνοντας την τρομοκρατική οργάνωση ότι με αυτές θα σαρώσουν το Ισραήλ, έπειτα από την εισβολή στο ισραηλινό έδαφος και την απαγωγή δεκάδων ομήρων. Ο Ερντογάν ήταν που εγγυήθηκε πως το Ισραήλ δεν θα έμπαινε ποτέ στην λωρίδα της Γάζας έπειτα από ένα τέτοιο χτύπημα.

Η συνέχεια είναι γνωστή, η Χαμάς εξολοθρεύτηκε, μαζί της και η λωρίδα της Γάζας, υπό τα δήθεν οργισμένα γαβγίσματα του Ερντογάν.

Η συνέχεια ήταν πραγματικά χολιγουντιανή.

Ο Ερντογάν έπεισε τον τ. πρόεδρο του Ιράν Εμπραχίμ Ραΐσι να συναντηθεί με τον φίλο του, πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν, Ιλχάμ Αλιεφ «για να τα βρουν». Ο Ραΐσι όμως βρήκε τον Αλλάχ, καθώς δεν επέστρεψε ποτέ από το συγκεκριμένο ταξίδι.

Ο Ερντογάν διαβεβαίωσε την Χεζμπολάχ ότι ο καλύτερος και ασφαλέστερος τρόπος να προμηθευτούν συσκευές τηλεπικοινωνίας, ήταν η Βουδαπέστη, καθώς ο «φίλος του Όρμπαν» θα διασφάλιζε την παραγωγή και την μυστικότητα. Εντέλει 4000 μαχητές της Χεζμπολάχ βρέθηκαν χωρίς δάχτυλα, έπειτα από την σύσταση του Ερντογάν.

Επειδή δεν μπορεί να έχετε όλοι την νοημοσύνη του Κυριάκου, και για να κατανοήσετε αυτά τα βαθιά γεωπολιτικά παιχνίδια, να μην κατηγορείτε τον πρωθυπουργό μας ότι στηρίζει έναν άθλιο σφαγέα, εχθρό του Ισραήλ.

Ο Ερντογάν είναι ο καλύτερος φίλος που θα μπορούσε να έχει ο Νετανιάχου την συγκεκριμένη στιγμή. Γι’ αυτό και ο αγωγός φυσικού αερίου δεν θα περάσει από την Κύπρο και την Ελλάδα, αλλά από την Τουρκία. Και ο Κυριάκος θα πανηγυρίζει, λέγοντας ότι η Τουρκία επανήλθε στη Δύση. Γι’ αυτό και θα του κάνει δώρο και το μισό Αιγαίο.

Συνεχίστε τώρα να ασχολείστε με τα χαλιά της Όλγας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου