Σάββατο, Σεπτεμβρίου 21, 2024

Σοφία Ιαντερόσα: Μεταγραφή επιπέδου Champions League για τον Βόλο - Φωτογραφίες Η Καναδή με θητεία σε Τουρκία και Μάλτα έκλεισε στον Βόλο με στόχο να γεμίσει με γκολ τα δίχτυα των άλλων ομάδων της κατηγορίας - Η Σοφία εργάζεται και με επιτυχία ως φωτομοντέλο





Το γυναικείο ποδόσφαιρο έχει αρχίσει να ανεβαίνει τα τελευταία χρόνια και σε ποιότητα και σε δημοφιλία. Το παράπονο , όμως, που έχουν όλοι όσοι ασχολούνται με το συγκεκριμένο άθλημα είναι ότι δεν γεμίζουν οι κερκίδες των γηπέδων...



Η ομάδα του Βόλου την περσινή χρονιά δεν τα κατάφερε να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία, αλλά φέτος δείχνει να κάνει ότι μπορεί για να πάρει την άνοδο αλλά και για να γεμίσει τα γήπεδα.







Αυτό θα γίνει αναμφίβολα με την τελευταία μεταγραφή που ανακοίνωσε. Ο λόγος για την Σοφία Ιαντερόσα.






Η 21χρονη στράικερ από τον Καναδά τα τελευταία χρονιά αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας Τουρκίας με την Ακασεχίρ αλλά έχει παίξει και με την Μπιρκικάρα (Μάλτα) στο Champions League γυναικών.





Η νεαρή επιθετικός έχει έρθει στην Ελλάδα την προηγούμενη εβδομάδα, προκειμένου να ενταχθεί στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας και να μπει σε ρυθμούς αγωνιστικής δράσης, ενώ δηλώνει ήδη ερωτευμένη με την ηλιόλουστη Ελλάδα από την πρώτη κιόλας βόλτα της στον Βόλο.











Η Σοφία που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Οτάβα εκτός από ποδοσφαιρίστρια λόγω της εντυπωσιακής εμφάνισής της βγάζει και το ψωμί της ως φωτομοντέλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου