Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 26, 2024

Τι δίνουν οι στοιχηματικές για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ μετά το debate Η τηλεμαχία στην ΕΡΤ έφερε διαφοροποίηση στις στοιχηματικές αποδόσεις για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ.





ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

 


Γράφει ο Βαγγέλης Κύρκος
 


Οι στοιχηματικές αποδόσεις για το ποιος θα είναι ο νικητής στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ έχουν παρουσιάσει μεταβολή μετά το debate της Τρίτης (24/9).

 

Λίγες ώρες μετά την τηλεμαχία με φόντο το στούντιο στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, υπήρξε αλλαγή -για ακόμη μια φορά- όσον αφορά το ποιος θεωρείται φαβορί, καθώς προκύπτει ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Χάρη Δούκα και Νίκο Ανδρουλάκη. Επίσης, δεν παύουν να βρίσκονται... στο παιχνίδι τόσο ο Παύλος Γερουλάνος όσο και η Άννα Διαμαντοπούλου, ενώ ισχυρά αουτσάιντερ, αλλά όχι εκτός μάχης, είναι ο Μιχάλης Κατρίνης και η Νάντια Γιαννακοπούλου.
Τι «βλέπουν» οι στοιχηματικές για το ΠΑΣΟΚ

Ειδικότερα, τόσο η Novibet όσο και η Stoiximan προσφέρουν ίδια απόδοση στο δίδυμο Ανδρουλάκη-Δούκα, από 2,10 στον καθένα. Μάλιστα, συμφωνία υπάρχει και για τους άλλους έξι υποψηφίους.


Ειδικότερα, οι δύο εταιρείες έχουν τρίτο πιο πιθανό νικητή τον Παύλο Γερουλάνο με 5,70 και ακολουθεί η Άννα Διαμαντοπούλου με 6,50. Όσο για τους Μιχάλη Κατρίνη και Νάντια Γιαννακοπούλου, οι αποδόσεις είναι και για τους δύο στο 30,00 στη Stoiximan και στο 31,00 στη Novibet.

Οι αποδοσεις από τη Novibet









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου