Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 18, 2024

Συνελήφθη σε ξενοδοχείο ο ράπερ Diddy: Μυστήριο γύρω από το κατηγορητήριο Στα χέρια των Αρχών ο πασίγνωστος ράπερ Diddy, εν μέσω κύματος αγωγών για σεξουαλική επίθεση και ομοσπονδιακής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη.





 

 


Οι κατηγορίες από ομοσπονδιακό σώμα ενόρκων που αποδόθηκαν στον Αμερικανό ράπερ Diddy, είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψή του το βράδυ της Δευτέρας στο λόμπι ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη.

Πήροφορίες από τα διεθνή Μέσα αναφέρουν το κατηγορητήριο αποτελεί προς το παρόν μυστικό και δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες από τους εισαγγελείς.


Η αποκάλυψη του κατηγορητηρίου αναμένεται σε λίγες ώρες, σύμφωνα με τις Αρχές των ΗΠΑ.

Ο δικηγόρος του Diddy, Marc Agnifilo δήλωσε ότι ο ράπερ συνεργάζεται με τις αστυνομικές Αρχές, και είχε μετακομίσει στη Νέα Υόρκη την περασμένη εβδομάδα εν αναμονή της απαγγελίας κατηγοριών.


«Είμαστε απογοητευμένοι με την απόφαση να ασκηθεί, κατά την άποψή μας, άδικη δίωξη σε βάρος του κ. Combs από το γραφείο του εισαγγελέα των ΗΠΑ» δήλωσε ο Agnifilo, περιγράφοντας τον πελάτη του ως μουσικό είδωλο και «οικογενειάρχη».




«Είναι ένας ατελής άνθρωπος, αλλά δεν είναι εγκληματίας» συνέχισε. «Παρακαλώ κρατήστε την κρίση σας μέχρι να έχετε όλα τα γεγονότα. Αυτές είναι οι πράξεις ενός αθώου ανθρώπου που δεν έχει τίποτα να κρύψει και ανυπομονεί να καθαρίσει το όνομά του στο δικαστήριο».

Η σύλληψή του έρχεται εν μέσω ενός κύματος αγωγών που έχουν κατατεθεί εναντίον για σεξουαλική επίθεση και μιας ομοσπονδιακής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη. Η ομοσπονδιακή έρευνα εναντίον του ράπερ δημοσιοποιήθηκε τον Μάρτιο, όταν πράκτορες εκτέλεσαν εντάλματα έρευνας στις ιδιοκτησίες του στο Λος Άντζελες και στο Μαϊάμι.

Οι Αρχές πήραν συνεντεύξεις από διάφορα άτομα σε σχέση με τις καταγγελίες για trafficking, σεξουαλική επίθεση και παράνομη κατοχή και διακίνηση όπλων και ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου