Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 23, 2024

MasterChef: Μυστήριο με τις συνθήκες του τροχαίου του Διονύση Πρώιου - Τι ερευνούν οι Αρχές «Κενά» εντοπίζει η Τροχαία στην εκτροπή της μοτοσικλέτας με το Διονύση Πρώιο - «Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα».





 


Γράφει ο Αλέξανδρος Καλαφάτης
 


Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον πρώην παίκτη του MasterChef, Διονύση Πρώιου, στη Νέα Εθνικό Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της εξόδου της Αττικής Οδού στη Μεταμόρφωση.

 






Ο 59χρονος κινείτο στις 14.00 το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής με τη μοτοσικλέτα του στο ρεύμα προς Λαμία όταν κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες εξετράπη της πορείας του και ανετράπη. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, οι οποίοι είδαν τον Διονύση Πρώιο να έχει τις αισθήσεις του. Μάλιστα, ο ίδιος τους είπε το όνομά του, ενώ έγινε και αλκοτέστ καθώς φαίνεται ότι η αρχική εικόνα ήταν ότι δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.


Η πραγματικότητα, ωστόσο, ήταν διαφορετική και αποκαλύφθηκε όταν διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο Διονύσης Πρώιος είναι πολυτραυματίας και φέρει κακώσεις σε όλο του το σώμα. Περίπου δυόμιση ώρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο 59χρονος ήταν ένας έμπειρος οδηγός, φορούσε προστατευτικό κράνος στο κεφάλι, ενώ γνώριζε πολύ καλά τη συγκεκριμένη διαδρομή. Ήδη έχει γίνει παραγγελία για νεκροψία-νεκροτομή, ενώ η Τροχαία διενεργεί έρευνα καθώς υπάρχουν «κενά» σε σχέση με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η εκτροπή της μοτοσικλέτας. Ο δρόμος δεν δικαιολογεί την απότομη αλλαγή κατεύθυνσης της μοτοσικλέτας και έτσι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.


Οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής θα ερευνήσουν κατά πόσο μπορεί η εκτροπή να οφείλεται σε εμπλοκή άλλου οχήματος. Για το λόγο αυτό συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας, ενώ προσπαθούν παράλληλα να βρουν αυτόπτες μάρτυρες.

Η κηδεία του Διονύση Πρώιου θα γίνει στον τόπο καταγωγής του στην Κεφαλονιά, όπου θα ταφεί δίπλα στον γιο του Μιχάλη, ο οποίος είχε χάσει και αυτός τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα με μοτοσικλέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου