Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 30, 2024

Εθνική Ελλάδας: Αυτοί είναι παίκτες που θα αντιμετωπίσουν την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τις αναμετρήσεις κόντρα σε Αγγλία και Ιρλανδία στο πλαίσιο του Nations League.





Eurokinissi | Klodian Lato

 


Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τη Δευτέρα (30/9) ανακοίνωσε τις κλήσεις τους για τους επερχόμενους αγώνες κόντρα στην Αγγλία και στην Ιρλανδία για το Nations League.

Συγκεκριμένα, στη σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρονται τα εξής: «Ο κ. Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε 25 ποδοσφαιριστές για τους αγώνες της Εθνικής με την Αγγλία στο Λονδίνο (10 Οκτωβρίου) και την Ιρλανδία στο "Γ. Καραϊσκάκης" (13 Οκτωβρίου) για την 3η και 4η αγωνιστική του UEFA Nations League.


Αναλυτικά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός απηύθυνε πρόσκληση στους εξής παίκτες: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Χρήστος Μανδάς, Κωνσταντίνος Τζολάκης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Παντελής Χατζηδιάκος, Ανδρέας Ντόη, Παναγιώτης Ρέτσος, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Λάζαρος Ρότα, Γιώργος Βαγιαννίδης, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Μανώλης Σιώπης, Χρήστος Ζαφείρης, Πέτρος Μάνταλος, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Δημήτρης Πέλκας, Χρήστος Τζόλης, Τάσος Μπακασέτας, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Φώτης Ιωαννίδης, Βαγγέλης Παυλίδης, Τάσος Δουβίκας, Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου και θα προπονηθούν την ίδια ημέρα στο προπονητικό κέντρο Ατρομήτου».

Η πορεία της Εθνικής Ελλάδας στο Nations League

Στην κορυφή του ομίλου της στη δεύτερη κατηγορία του Nations League, έχοντας έξι βαθμούς, βρίσκεται η Εθνική Ελλάδας ύστερα από τις δύο νίκες της κόντρα στη Φινλανδία και στην Ιρλανδία.

Αναλυτικά, στις 7 Σεπτεμβρίου με το δεξί άρχισε την παρουσία του στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αφού το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επιβλήθηκε με 3-0 της Φινλανδίας, στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την πρώτη αγωνιστική της League B του Nations League.  

Εν συνεχεία, τρεις ημέρες αργότερα, με δύο εκπληκτικά γκολ από τους Φώτη Ιωαννίδη και Χρήστο Τζόλη, η Εθνική Ελλάδας πέρασε σαν σίφουνας από την Ιρλανδία αφού νίκησε με 0-2 στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της League B του Nations League.

 

Ως εκ τούτου, η βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής Ελλάδας έχει ως εξής:

  1. Ελλάδα – 6 βαθμοί

  2. Αγγλία – 6 βαθμοί

  3. Ιρλανδία – 0 βαθμοί

  4. Φινλανδία – 0 βαθμοί

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου