Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 25, 2024

Κιμ Καρντάσιαν: Επισκέφτηκε τα αδέλφια Μενέντεζ στη φυλακή Μαζί της ο Κούπερ Κοχ, που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Netflix για την ιστορία των δύο αδελφών δολοφόνων






Η Κιμ Καρντάσιαν επισκέφθηκε τον Έρικ και τον Λάιλ Μενέντεζ λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα της σειράς «Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story» του Ράιαν Μέρφι.

Το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, μια πηγή ανέφερε στο PEOPLE ότι η 43χρονη τηλεπερσόνα και ο Κούπερ Κοχ, ο οποίος υποδύεται τον Έρικ στη σειρά του Netflix, πέρασαν λίγο χρόνο στο Σαν Ντιέγκο στο σωφρονιστικό ίδρυμα Ρίτσαρντ Τζ. Ντόνοβαν, όπου και τα δύο αδέλφια Μενέντεζ είναι έγκλειστα από τότε που καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη το 1996 για τη δολοφονία των γονιών τους.





Kim Kardashian Visits Menendez Brothers Along With 'Monsters' Actor Cooper Koch https://t.co/LlRpVLK9dV— Variety (@Variety) September 22, 2024Η Καρντάσιαν και ο 28χρονος ηθοποιός βρέθηκαν εκεί για να συνομιλήσουν με τα αδέρφια σχετικά με το πρόγραμμα Green Space, πίσω από το οποίο βρίσκεται το Τμήμα Σωφρονισμού και Αποκατάστασης της Καλιφόρνια σε μια προσπάθεια να καταπολεμηθούν τα υψηλά ποσοστά υποτροπής, κάνοντας τη ζωή στη φυλακή να μοιάζει περισσότερο με τον έξω κόσμο.


Η σταρ των ριάλιτι υποστηρίζει τη μεταρρύθμιση των φυλακών από το 2018 και σπουδάζει για να γίνει δικηγόρος. Η Καρντάσιαν βοήθησε την ΆλιςΤζόνσον να αποφυλακιστεί, αφού διάβασε για την ιστορία της στο X (πρώην Twitter) τον Οκτώβριο του 2017. Τον Μάιο του 2019, βοήθησε να διαπραγματευτεί την αποφυλάκιση ενός άλλου παραβάτη ναρκωτικών χαμηλού επιπέδου από τη φυλακή και συναντήθηκε με τον τότε φυλακισμένο Μομούλου Στιούαρτ, ο οποίος είχε καταδικαστεί για φόνο και εξέτισε 22 χρόνια στη φυλακή.

Η τηλεπερσόνα έχει επισκεφθεί πολλές φορές τον Λευκό Οίκο για να συζητήσει τη μεταρρύθμιση των φυλακών, ενώ πρόσφατα συμμετείχε σε συζήτηση με την υποψήφια πρόεδρο Καμάλα Χάρις για το θέμα αυτό τον Απρίλιο. Η Καρντάσιαν συναντήθηκε ακόμη με την Gypsy Rose Blanchard, η οποία αποφυλακίστηκε τον Δεκέμβριο του 2023, αφού εξέτισε περισσότερα από οκτώ χρόνια, σε ένα επεισόδιο του Ιουλίου της σειράς «The Kardashians» για να μιλήσουν για τις αλλαγές που θα μπορούσαν να γίνουν στο νομικό σύστημα και για το πώς η 33χρονη Blanchard θα μπορούσε να έχει επιρροή σε αυτόν τον χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου