Κυριακή, Σεπτεμβρίου 29, 2024

Μπόρις Μπέκερ: Νέες φωτογραφίες από τον τρίτο του γάμο - Ο πρώην Γερμανός πρωταθλητής του τένις παντρεύτηκε για τρίτη φορά O πολυτελής γάμος στο Πορτοφίνο και η νέα του σύζυγος Λίλιαν ντε Καρβάλιο Μοντέιρο






Ο Μπόρις Μπέκερ βρήκε ξανά τον έρωτα και παντρεύτηκε για τρίτη φορά. Ο 56χρονος πρώην Γερμανός πρωταθλητής του τένις παντρεύτηκε την 33χρονη Λίλιαν ντε Καρβάλιο Μοντέιρο, σε μια τριήμερη γιορτή στο Πορτοφίνο της Ιταλίας στις 14 Σεπτεμβρίου και νέες φωτογραφίες ήρθαν στη δημοσιότητα.

Η Λίλιαν, που γεννήθηκε στο νησιωτικό κράτος της κεντρικής Αφρικής Σάο Τομέ και Πρίνσιπε, φορούσε τρεις διαφορετικές ενδυμασίες κατά τη διάρκεια του γάμου, ενώ ο Μπέκερ εμφανίστηκε με κομψό σμόκιν σε κρεμ απόχρωση. Η τελετή έγινε σε εξωτερικό χώρο, περιτριγυρισμένο από πανέμορφους κήπους και ακολούθησε γλέντι με μια τετραώροφη τούρτα καλυμμένη με λευκά τριαντάφυλλα.

Δείτε τις φωτογραφίες









Μιλώντας για τον γάμο τους στο περιοδικό Hello!, ο Μπέκερ τον περιέγραψε ως ένα «μαγικό Σαββατοκύριακο» και ανέφερε ότι επέλεξαν το Πορτοφίνο γιατί εκεί είχαν περάσει πολλά ευτυχισμένα Σαββατοκύριακα μαζί. «Όλοι δάκρυσαν, κι εγώ μαζί... Το μέρος που έγινε η τελετή είναι από τα πιο μοναδικά που έχω δει στη ζωή μου», δήλωσε συγκινημένος.



Η νύφη εντυπωσίασε τους 100 καλεσμένους με ένα λευκό στράπλες φόρεμα, σχεδιασμένο ειδικά για εκείνη από τον παλιό φίλο της, Αντρα Ραβιέλι, που είχε υποσχεθεί πως θα της φτιάξει το νυφικό της όταν παντρευτεί. Το ζευγάρι, που ζει στην Ιταλία και ξεκίνησε να βγαίνει το 2019, αντάλλαξε χρυσές βέρες και μέσα σε λίγες ώρες από τον γάμο, ο πρώην πρωταθλητής του τένις μοιράστηκε τη χαρά του με τους ακολούθους του στο Instagram.

Η γιορτή ήταν ιδιαίτερα σημαντική για τον Μπέκερ, ο οποίος έχει έξι τίτλους Grand Slam, καθώς βγήκε από βρετανική φυλακή τον Δεκέμβριο του 2022, αφού εξέτισε ποινή οκτώ μηνών για υπόθεση οικονομικής απάτης. Στο πλευρό του ήταν οι δύο γιοι του, Νόα και Ιλία, από τον πρώτο του γάμο με την Μπάρμπαρα Φέλτους, που είχαν τον ρόλο των κουμπάρων.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν ο πρώην Ολλανδός ποδοσφαιριστής Ρουντ Γκούλιτ και ο Γερμανός ηθοποιός και μοντέλο Μπόρις Κόντζοε. Οι καλεσμένοι πέρασαν τρεις ημέρες στο γραφικό Πορτοφίνο, με το ζευγάρι να τους υποδέχεται με βάρκες και ποτά πριν από την ημέρα του γάμου.

Η Λίλιαν, 23 χρόνια νεότερη από τον Μπέκερ, στάθηκε δίπλα του στις δύσκολες στιγμές, ακόμα και όταν εκείνος καταδικάστηκε σε φυλάκιση δυόμισι ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο για την απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων ύψους 2,5 εκατομμυρίων λιρών. Εκείνος εξέτισε μόνο οκτώ μήνες από την ποινή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου