Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 19, 2024

Δημοσκόπηση Pulse: Προβάδισμα Ανδρουλάκη στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ - Το 62% κρίνει αρνητικά την πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη Διαμαντοπούλου και Δούκας «μάχονται» για τη δεύτερη θέση. Τι δείχνει το νέο γκάλοπ για ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.



Sooc

 
 

Προβάδισμα στον Νίκο Ανδρουλάκη για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ δίνει νέα δημοσκόπηση για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ που διενεργήθηκε από την Pulse. Παράλληλα, δυσαρέσκεια καταγράφεται στον ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα, στο ερώτημα πώς αξιολογούν οι πολίτες όσα έγιναν στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και την πρόταση μομφής κατά του Στ. Κασσελάκη, σε ποσοστό 62% (στο κοινό του ΣΥΡΙΖΑ) αξιολογείται αρνητικά και μόνο 31% θετικά.




Στο σύνολο του δείγματος της δημοσκόπησης, το 51% αξιολογεί αρνητικά την πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη.



Η μάχη στο ΠΑΣΟΚ

Ειδικότερα, στο ερώτημα που απευθύνεται σε ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ στις βουλευτικές εκλογές τον Ιούνιο του 2023 «ανεξάρτητα από το αν θα ψηφίσετε στις εκλογές για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ποιος ή ποια θα προτιμούσατε να εκλεγεί» απαντούν:Νίκος Ανδρουλάκης 31%
Χάρης Δούκας 22%
Άννα Διαμαντοπούλου 16%
Παύλος Γερουλάνος 15%
Μιχάλης Κατρίνης 5%
Νάντια Γιανακοπούλου 3%
Δεν έχω προτίμηση 2%
ΔΓ/Δεν έχω αποφασίσει/ΔΑ 6%



Στο ερώτημα «ανεξάρτητα από το αν θα ψηφίσετε στις εκλογές για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ποιος ή ποια θα προτιμούσατε να εκλεγεί» οι ερωτηθέντες που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές του Ιουνίου 2024, απαντούν:


Νίκος Ανδρουλάκης 31%
Άννα Διαμαντοπούλου 20%
Χάρης Δούκας 17%
Παύλος Γερουλάνος 15%
Μιχάλης Κατρίνης 5%
Νάντια Γιανακοπούλου 2%
Δεν έχω προτίμηση 4%
ΔΓ/Δεν έχω αποφασίσει/ΔΑ 6%





Στο ερώτημα «Πόσο σημαντικές είναι και πόσο σας ενδιαφέρουν οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ για την εκλογή προέδρου» οι ερωτηθέντες απαντούν:ΠΟΛΥ 12%
ΑΡΚΕΤΑ 17%
ΜΕΤΡΙΑ 20%
ΛΙΓΟ 12%
ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ 32%
ΔΓ/ΔΑ 7%




Οι ερωτηθέντες που προτίθενται να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ σήμερα απαντούν στο ερώτημα «Ανεξάρτητα από το αν θα ψηφίσετε στις εκλογές για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ποιος ή ποια θα προτιμούσατε να εκλεγεί» ως εξής:Νίκος Ανδρουλάκης 26%
Χάρης Δούκας 25%
Άννα Διαμαντοπούλου 18%
Παύλος Γερουλάνος 17%
Μιχάλης Κατρίνης 3%
Νάντια Γιανακοπούλου 3%
Δεν έχω προτίμηση 2%
ΔΓ/Δεν έχω αποφασίσει/ΔΑ 6%





Τέλος, στο ερώτημα «Ανεξάρτητα από τον αθ ψηφίσετε στις εκλογές για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ποιος ή ποια θα προτιμούσατε να εκλεγεί», όσοι προτόθενται να πάνε να ψηφίσουν για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ («σίγουρα» ή «μάλλον») απαντούν:

Νίκος Ανδρουλάκης 27%
Άννα Διαμαντοπούλου 22%
Χάρης Δούκας 22%
Παύλος Γερουλάνος 16%
Μιχάλης Κατρίνης 4%
Νάντια Γιανακοπούλου 3%
Δεν έχω προτίμηση 2%
ΔΓ/Δεν έχω αποφασίσει/ΔΑ 4%





Η ταυτότητα της έρευνας της Pulse





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου