Τρίτη, Σεπτεμβρίου 24, 2024

Λουσία Αλόνσο: Η κόρη του προπονητή του Παναθηναϊκού λατρεύει τη μόδα και είναι ερωτευμένη με την Ελλάδα - Βίντεο, φωτογραφίες Η Λουσία Αλόνσο μένει μόνιμα στη Μαδρίτη, αλλά έρχεται συχνά στην Ελλάδα, την οποία έχει αγαπήσει και το δείχνει σε κάθε της ανάρτηση στα social media







Ο Ντιέγκο Αλόνσο μπορεί να έχει στο αίμα του το ποδόσφαιρο αλλά η κόρη του έχει σίγουρα τη μόδα.

Ο Ουρουγουανός προπονητής που ανέλαβε πριν από λίγους μήνες τον Παναθηναϊκό, για να τον οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ζει μόνιμα στα νότια προάστια και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα της Ελλάδας.


Η οικογένειά του έχει μείνει στη Μαδρίτη, αλλά τόσο η σύζυγός του, όσο και η κόρη του έρχονται πολύ συχνά στην Αθήνα. Η Λουσία Αλόνσο, κόρη του έμπειρου προπονητή του ΠΑΟ, μάλιστα είναι «ερωτευμένη» με τις ομορφιές και τις γεύσεις της Ελλάδας.






Η Λουσία Αλόνσο το καλοκαίρι έκανε τουρ στα ελληνικά νησιά και αυτές τις ημέρες είναι και πάλι στην Ελλάδα, η οποία έχει όλο το χρόνο ήλιο και αυτό είναι κάτι που της αρέσει ιδιαίτερα.


Κυκλοφορεί στην παραλιακή με τη ροζ βέσπα της και πάντα είναι άψογα ντυμένη. Της αρέσουν πολύ τα παγωτά, έχει δοκιμάσει την ελληνική κουζίνα και δείχνει προτίμηση στη χωριάτικη σαλάτα.






Η κοπέλα ξεχωρίζει σε κάθε της εμφάνιση λόγω του στυλ της και ασχολείται ενεργά τα τελευταία χρόνια με τη μόδα. Λατρεύει τον πατέρα της αλλά δεν του έχει πάρει την ... τρέλα για την μπάλα. 

lucia_alonso__2
lucia_alonso_2_2
lucia_alonso_4_2
lucia_alonso_kalimera_2


Είναι επίσης πολύ ενεργή στα social media και της αρέσει να μοιράζεται ιστορίες από την καθημερινότητά της μέσα από αυτά και κυρίως από το Instagram. Της αρέσει να βγάζει φωτογραφίες δίπλα στο κύμα αλλά και στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στη σκιά της Ακρόπολης. 



Αυτή τη στιγμή έχει περίπου 34.000 ακόλουθους στο Instagram και συνεχώς αυξάνονται, αφού πλέον αντλεί και like από το ελληνικό κοινό. 



Φυσικά ακολουθεί και τους λογαρισμούς του Παναθηναϊκού, λόγω του πατέρα της, αλλά δεν έχει ανεβάσει φωτογραφίες της από το γήπεδο. 

Η Λουσία έχει ζήσει εκτός από την Ουρουγουάη και την Ισπανία και στη Φλόριντα των ΗΠΑ, αφού ο μπαμπάς της ήταν προπονητής στην Ίντερ Μαϊάμι πριν εκείνη γίνει η ομάδα του Λιονέλ Μέσι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου