Κυριακή, Σεπτεμβρίου 15, 2024

Έβρος: Βίντεο από την επεισοδιακή σύλληψη διακινητή «VIP» μεταναστών Πώς έγινε η σύλληψη διακινητή μεταναστών στον Έβρο.




ΣΚΑΪ




Επεισοδιακή σύλληψη Τούρκου διακινητή μεταναστών στον Έβρο από αστυνομικούς και στρατιώτες καταγράφεται σε βίντεο-ντοκουμεντο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, τις τελευταίες μέρες υπάρχει μεγάλη ένταση του προσφυγικού κύματος, μετά την ομαλή ροή/ύφεση που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.


Στο βίντεο φαίνεται ο Τούρκος διακινητής, ο οποίος οδηγάει ένα αυτοκίνητο και τον έχουν εντοπίσει οι αστυνομικοί και στρατιώτες να κινείται εξαιρετικά ύποπτα έξω από το Σουφλί. Αρχικά, τον παρακολουθούν χωρίς να τον καταδιώκουν.

Αν μπουν στη διαδικασία της καταδίωξης ο Τούρκος διακινητής μπορεί να γίνει επικίνδυνος τόσο για τους επιβάτες που μεταφέρει όσο και για άλλους οδηγούς, σημειώνεται στο ρεπορτάζ.


Τελικά, στήνεται ένα μπλόκο σε ένα φανάρι, στο οποίο φαίνεται ότι σταματά ο συγκεκριμένος διακινητής και γίνεται η επέμβαση των αστυνομικών. Ακολούθησε η σύλληψη.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό αυτής της υπόθεσης είναι ότι πρόκειται για μετανάστες VIP.


Μέσα σε αυτό το αυτοκίνητο δεν υπάρχουν στοιβαγμένοι δεκάδες μετανάστες, όπως σε άλλες περιπτώσεις. Είναι μια οικογένεια με ένα μικρό παιδί, που ήρθαν «συστημένοι» από την Τουρκία με συγκεκριμένο προορισμό στη Θεσσαλονίκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου