Τρίτη, Οκτωβρίου 08, 2024

Νέες αποκαλύψεις για το ραντεβού θανάτου στην Κυψέλη: «Γιατί μας κακοποίησες όταν ήμασταν μικρά» Χθες έφτασε στην Ελλάδα ο 28χρονος που δολοφονήθηκε στην Κυψέλη. Δράστες τα δύο ξαδέρφια του θύματος, που φέρεται να τα βίαζε σε μικρή ηλικία.






 


Γράφει ο Αλέξανδρος Καλαφάτης
 


Ραντεβού θανάτου έδωσαν τα δύο αδέλφια με τον 28χρονο ξάδερφό τους, τον οποίο δολοφόνησαν στη μέση του δρόμου στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iΕidiseis, ο 28χρονος ήρθε μόλις χθες στην Ελλάδα από την Αλβανία, με τα δύο αδέλφια να το γνωρίζουν και να του κλείνουν ραντεβού λέγοντας ότι θέλουν να τον δουν για να πουν τα νέα τους.


Ο 28χρονος δεν είχε υποψιαστεί το παραμικρό για το κίνητρο των δύο αδελφών. Πίστευε ότι λόγω της άφιξής του στην Ελλάδα τα ξαδέλφια του ήθελαν να τον συναντήσουν για κοινωνικούς λόγους.

Εμφανίστηκε στο σημείο του ραντεβού στην Κυψέλη και τότε ο 17χρονος και ο 19χρονος (που είχαν πάνω τους μαχαίρια) του ζήτησαν το λόγο για όλα όσα φέρεται να τους έκανε στην πατρίδα τους.


Συγκεκριμένα τα αδέλφια τον ρώτησαν γιατί τους κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν μικρά παιδιά.

«Γιατί το έκανες;», φέρονται να του είπαν. Εκείνος φέρεται να απάντησε ότι τα χρόνια πέρασαν και ότι τότε «ήμασταν όλοι μικρά παιδιά».


Η απάντηση τους εξαγρίωσε και τότε τον μαχαίρωσαν θανάσιμα στο λαιμό. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι τα αδέλφια κατέθεσαν ότι οι βιασμοί έγιναν όταν το ένα παιδί ήταν πέντε ετών και το άλλο εφτά, ενώ ο δράστης ήταν τότε 16 ετών.

Τα αδέλφια παραδόθηκαν στην Αστυνομία και ομολόγησαν την πράξη τους. Λόγω του ότι ο ένας εκ των δυο κατηγορουμένων είναι ανήλικος, οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία και για τους γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Τα αδέλφια με καταγωγή από την Αλβανία γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα. Φαίνεται ότι οι καταγγελομενοι βιασμοί σε βάρος τους έγιναν κατά τη διάρκεια κάποιου ταξιδιού στην πατρίδα τους.

Βίντεο - ντοκουμέντο από τη φονική επίθεση:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου