Κυριακή, Οκτωβρίου 06, 2024

Άννα Βίσση: 65.000 θαυμαστές αποθέωσαν την «απόλυτη» στο Καλλιμάρμαρο - Συγκλονιστικά βίντεο «Άννα ζουμε για να σ' ακούμε», φώναζε το κατάμεστο από 65.000 κόσμο Καλλιμάρμαρο, το βράδυ του Σαββάτου, αποθεώνοντας την Άννα Βίσση.

 





 

 


Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο Καλλιμάρμαρο, με πάνω από 65.000 κόσμο, η Άννα Βίσση χάρισε στους θαυμαστές της μία βραδιά συγκλονιστική, μαγική που θα θυμούνται για πάντα.



Στο Παναθηναϊκό Στάδιο δεν... έπεφτε καρφίτσα, με τους θαυμαστές της «απόλυτης» να χορεύουν στους ρυθμούς των αγαπημένων τραγουδιών της και να την αποθεώνουν, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά της.


Η βροχή που έπεφτε νωρίτερα δεν εμπόδισε τον κόσμο να βρεθεί στο Καλλιμάρμαρο, με την Άννα Βίσση να τους λέει πως ήταν «η καλύτερη βραδιά της καριέρας μου».

Η Άννα Βίσση ανέβηκε στη σκηνή του σταδίου περίπου μετά τις 9 το βράδυ και για τέσσερις περίπου ώρες ερμήνευσε τις επιτυχίες της.





Στις κερκίδες των επισήμων βρέθηκε, ο Νίκος Καρβέλας στον οποίο αφιέρωσε τη χθεσινή βραδιά και τον ευχαρίστησε για όλα αυτά τα χρόνια που είναι στο πλευρό της.




Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη μαγική βραδιά στο Καλιμμάρμαρο:



















 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου