Παρασκευή, Οκτωβρίου 25, 2024

Δημοσκόπηση για ΣΥΡΙΖΑ: 7 στους 10 ψηφοφόρους κατά του αποκλεισμού Κασσελάκη - Έκπληξη με «σφήνα» Πολάκη Εκπλήξεις έβγαλε η νέα δημοσκόπηση της MRB για την κούρσα στον ΣΥΡΙΖΑ.




Eurokinissi

 

 


Υψηλό το ποσοστό των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, που στέκονται απέναντι στον αποκλεισμό του Στέφανου Κασσελάκη από τις εκλογές για ανάδειξη προέδρου στο κόμμα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό του Open.

Ειδικότερα, οι ερωτηθέντες της δημοσκόπησης που δήλωσαν πως ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες Ευρωεκλογές κλήθηκαν να απαντήσουν στο ερώτημα, κατά πόσο συμφωνούν με την προσπάθεια αποκλεισμού του Στέφανου Κασσελάκη από τις εκλογές για ανάδειξη προέδρου στο ΣΥΡΙΖΑ.


Το 74,3% απάντησε σίγουρα διαφωνώ/ μάλλον διαφωνώ, το 22,4% απάντησε σίγουρα συμφωνώ/ μάλλον συμφωνώ, ενώ το 3,2% απάντησε δεν γνωρίζω, δεν απαντώ.

Αναλυτικά οι απαντήσεις με τα ποσοστά:Σίγουρα συμφωνώ 14%
μάλλον συμφωνώ 8,4%
σίγουρα διαφωνώ 52,7%
μάλλον διαφωνώ 21,6%


Πολάκης πρώτος αν αποκλειστεί ο Κασσελάκης

Οι ερωτηθέντες της δημοσκόπησης που είναι δυνητικοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ απάντησαν πως ανάμεσα στους υποψηφίους, χωρίς την υποψηφιότητα Κασσελάκη, προτιμούν σε ποσοστό 26,9% τον Παύλο Πολάκη.


Ακολουθεί ο Σωκράτης Φάμελλος με 23,4%, ο Απόστολος Γκλέτσος με 10,2% και ο Νικόλας Φαραντούρης με 9,3%.




Στην περίπτωση που ο Στέφανος Κασσελάκης είναι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, εμφανίζεται να προηγείται έναντι των υπολοίπων στη δημοσκόπηση καθώς συγκεντρώνει ποσοστό 28,3%.

Ακολουθούν ο Σωκράτης Φάμελλος με 23,5%, ο Παύλος Πολάκης 19,1%, ο Απόστλος Γκλέτσος με 6,7% και ο Νικόλας Φαραντούρης με 5,8%.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου