Παρασκευή, Οκτωβρίου 04, 2024

Αλλαγές εκ βάθρων στο γραφείο Ποινικής Δίωξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας Ο Αριστείδης Κορρέας άλλαξε τη δομή του πιο νευραλγικού γραφείου της μεγαλύτερης Εισαγγελίας της χώρας.





 


Γράφει η Μαίρη Μπενέα
 


Αλλαγές εκ βάθρων στο γραφείο της Ποινικής Δίωξης στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, καθώς αποχώρησε ο επί σειρά ετών εισαγγελέας Πρωτοδικών Κώστας Σπυρόπουλος, ο οποίος πλέον θα ανεβαίνει στην έδρα σε ακροατήρια.

Ο νεοεκλεγείς Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αριστείδης Κορρέας άλλαξε τη δομή του πιο νευραλγικού γραφείου της μεγαλύτερης Εισαγγελίας της χώρας, γι αυτό μαζί με τον κ. Σπυρόπουλο αποχώρησε και η μέχρι πρότινος Προϊσταμένη της Ποινικής Δίωξης Αγγελική Τριανταφύλου, η οποία ανέλαβε καθήκοντα στο Διοικητικό γραφείο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.


Ο Εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος παραμένει, για ένα χρόνο ακόμη αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών, με επίκουρο τον εισαγγελέα Νίκο Μαργαρίτη

Καθήκοντα προϊστάμενου της Ποινικής Δίωξης ο κ. Κορρέας ανέθεσε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωάννης Σέβης.


Στο γραφείο της Ποινικής Δίωξης υπηρετούν επίσης οι εισαγγελείς Πελοπίδας Ανδρέου, Νίκος Μαργαρίτης, Τατιάνα Λαμπρινάκου και κ. Μίρδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου