Τετάρτη, Οκτωβρίου 09, 2024

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Συμφώνησαν για το ντιμπέιτ Ανδρουλάκης και Δούκας - Η επικρατέστερη ημέρα Οι δύο υποψήφιοι για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ «τρέχουν» τις εξελίξεις για να πραγματοποιηθεί η μεταξύ τους τηλεμαχία.




ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

 

 


Προς τον β' γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη της ηγεσίας του οδεύει το ΠΑΣΟΚ, όπου θα αναμετρηθούν ο Νίκος Ανδρουλάκης μ τον Χάρη Δούκα.

Ο νυν πρόεδρος, που θέλει να διασφαλίσει τη θέση του στη Χαριλάου Τρικούπη, καθώς και ο δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος επιθυμεί να λάβει το χρίσμα, πρόκειται να έχουν άλλη μια «μονομαχία», πριν οι ψηφοφόροι και οι φίλοι του Κινήματος πάνε στις κάλπες. Ο λόγος για το μεταξύ τους ντιμπέιτ, στο οποίο συμφωνούν και οι δύο πλευρές.


Μάλιστα, φαίνεται ότι Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας συμφώνησαν στις βασικές λεπτομέρειες της τηλεμαχίας. Σε σύσκεψη που είχαν οι εκπρόσωποι των δύο υποψηφίων, βγήκε «λευκός καπνός» όσον αφορά τις θεματικές ενότητες και το φορμάτ του ντιμπέιτ.

Ωστόσο, αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, είναι πότε αυτό θα γίνει. Οι διαθέσιμες ημέρες είναι πλέον τρεις: η Τετάρτη, η Πέμπτη και η Παρασκευή. Ωστόσο, όσο περνούν οι ώρες, η πρώτη περίπτωση «καίγεται». Άλλωστε, για την 9η Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένο και το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει αντικειμενική δυσκολία για τον έναν από τους δύο υποψήφιους.


Συνεπώς, μένουν οι άλλες δυο ημέρες. Όμως, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πλευρά του κ. Δούκα δεν επιθυμεί το ντιμπέιτ να γίνει την Πέμπτη (10/10), καθώς το βράδυ της ίδιας ημέρας θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της εθνικής Ελλάδας ποδοσφαίρου των ανδρών με το αντίστοιχο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αγγλίας, στο «Γουέμπλεϊ», για την 3η αγωνιστική του Nations League. Η πλευρά του δημάρχου εκτιμά ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας θα επηρεαστεί την τηλεθέαση της τηλεμαχίας.

Όμως, για την Παρασκευή (11/10) είναι προγραμματισμένη η προεκλογική συγκέντρωση του Νίκου Ανδρουλάκη. Φαίνεται πως από την πλευρά του νυν προέδρου υπάρχει διάθεση αλλαγής στο αρχικό του χρονοδιάγραμμα, ώστε να τρέξουν όσα είναι απαραίτητα για την ομαλή διεξαγωγή της τηλεμαχίας.


Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Στεφανία Μουρελάτου και Βαγγέλης Τσόγκας από την πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη και οι Ανδριάννα Μαγγανιά, Παναγιώτης Βλάχος από την πλευρά του Χάρη Δούκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου