Δευτέρα, Οκτωβρίου 14, 2024

Ταλαιπωρία για τουρίστες στη Σαντορίνη, «κολλάνε» στον δρόμο και φτάνουν στο λιμάνι με τα πόδια - Λεωφορείο έχει μπλοκάρει σε μια στενή στροφή, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει την πορεία του






Τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν τουρίστες στη Σαντορίνη, ιδιαίτερα όσοι προσπαθούν να μετακινηθούν προς ή από το λιμάνι καγράφει βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το protothema.gr.

Στο πρώτο πλάνο, βλέπουμε ένα λεωφορείο που έχει μπλοκάρει σε μια στενή στροφή, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει την πορεία του. Η κατάσταση αυτή είναι σύνηθες φαινόμενο, καθώς ο δρόμος προς το λιμάνι είναι στενός και δύσβατος, προκαλώντας μεγάλες καθυστερήσεις και ταλαιπωρία στους επιβάτες.

 







ΚλείσιμοΜάλιστα μια ομάδα τουριστών αναγκάζονται να κατέβουν με τα πόδια από τον ορεινό δρόμο προς το λιμάνι, προκειμένου να επιβιβαστούν στο πλοίο. Αυτή η πρακτική, αν και επικίνδυνη και εξαντλητική, είναι συχνά η μόνη εναλλακτική όταν δεν υπάρχουν διαθέσιμα μέσα μεταφοράς ή οι ουρές των οχημάτων είναι ατελείωτες.

Το υλικό υπογραμμίζει την ανάγκη για βελτιώσεις στις υποδομές του νησιού, με την κατασκευή ενός νέου λιμανιού να καθίσταται επιτακτική, ώστε να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις και να μειωθεί η ταλαιπωρία τόσο για τους τουρίστες όσο και για τους κατοίκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου