Παρασκευή, Οκτωβρίου 25, 2024

Κάιλι Τζένερ για τη διάλυση της φιλίας της με την Τζόρντεν Γουντς: Το ότι την έχασα με βοήθησε να μεγαλώσω Η φιλία τους διακόπηκε όταν η Κλόε Καρντάσιαν ανακάλυψε ότι ο Τρίσταν Τόμπσον την απάτησε με την Τζόρντεν Γουντς





Η Κάιλι Τζένερ μίλησε για τη διάλυση της φιλίας της με την Τζόρντεν Γουντς.

Η 27χρονη έδωσε συνέντευξη στο Elle και αναφέρθηκε στην κάποτε κολλητή της φίλη. Η σχέση τους διακόπηκε, όταν ανακαλύφθηκε ότι ο σύζυγος της Κλόε Καρντάσιαν, Τρίσταν Τόμπσον την απάτησε με τη Γουντς.


Όπως ανέφερε η Κάιλι Τζένερ, το γεγονός ότι σταμάτησαν να μιλάνε, της ράγισε την καρδιά, όμως έπρεπε να σταθεί δίπλα στην αδερφή της.





In a new interview, Kylie Jenner opened up about everything from motherhood to her friendship status with former best friend Jordyn Woods. https://t.co/RfZL8q6LCA— ABC News (@ABC) October 24, 2024

Κλείσιμο

«Πάντα προσπαθούσαμε να συζητήσουμε τι είχε γίνει, οπότε δεν ήταν ποτέ μια πλήρης αποκοπή. Χρειαζόμασταν απόσταση», δήλωσε.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως οι δυο τους ήταν τόσο κοντά, που είχαν φτάσει να εξαρτώνται η μία από την άλλη. «Όποτε συνέβαινε κάτι καλό ή κακό και χρειαζόμουν να τηλεφωνήσω σε κάποιον για να μιλήσω, θα ήταν πάντα εκείνη. Όταν έχασα αυτό το άτομο, ένιωσα πραγματικά μοναξιά, έπρεπε όμως να το περάσω», τόνισε.


Πρόσθεσε επίσης: «Έμαθα τόσα πολλά από τότε. Απέκτησα ανεξαρτησία και ήμουν εκεί για τον εαυτό μου. Με βοήθησε να μεγαλώσω λίγο, γιατί ήμασταν τόσο δεμένες. Νομίζω ότι για να μεγαλώσουμε και οι δύο, έπρεπε και εκείνη να ανοίξει τα φτερά της και να κάνει αυτό που έπρεπε».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου