Τρίτη, Οκτωβρίου 08, 2024

Βίντεο ντοκουμέντο: Κουκουλοφόροι «άνοιξαν» με τροχό συνεργείο αυτοκινήτων στον Ασπρόπυργο Δεν έχουν τέλος οι διαρρήξεις από αδίστακτους δράστες που δεν... λογαριάζουν τίποτα.



Mega

 

 


Ούτε οι κάμερες ασφαλείας δεν «ενοχλούν» τους δράστες που ανοίγουν επιχειρήσεις και σπίτια για να κλέψουν ό,τι πολύτιμο βρουν μέσα.

Βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιεύτηκε, δείχνει διάρρηξη που έγινε στον Ασπρόπυργο στην οποία φαίνονται 3 κουκουλοφόροι να μπαίνουν σε πάρκινγκ συνεργείου αυτοκινήτων στον Ασπρόπυργο και να κόβουν με τροχό την σιδερένια πόρτα.


Ο συναγερμός ενεργοποιείται, αλλά οι δράστες απτόητοι με δυνατές κλωτσιές ρίχνουν την σιδερένια πόρτα. Παρά το ότι ο συναγερμός δεν έχει σταματήσει, οι κουκουλοφόροι μπαίνουν μέσα στην επιχείρηση και ψάχνουν για χρήματα στο γραφείο του ιδιοκτήτη.

Μάλιστα, άνοιξαν ακόμη και το... ψυγείο για να βρουν κρυμμένα χρήματα.



«Χτυπάει ο συναγερμός μου, πάντα όταν χτυπάει πανικοβάλλομαι γιατί μας έχουν κλέψει πολλές φορές. Παίρνω τηλέφωνο την Αστυνομία λέω “παιδιά είναι μέσα στο μαγαζί μου μας κλέβουν”», καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης στο MEGA.

«Την άλλη φορά έκλεψαν κάτι μπαταρίες και με είχαν βάλει πάνω στο αυτοκίνητο και με πήγαιναν έξω στον δρόμο να με σκοτώσουν. Έχουν ξαναμπεί μέσα εδώ, την άλλη φορά δεν είχα εργαλεία να δουλέψω. Πήγαν να μου κλέψουν και αυτοκίνητο», είπε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.


Κάτοικοι του Ασπρόπυργου καταγγέλλουν πως πλέον φοβούνται πάρα πολύ με τις διαρκείς ληστείες που γίνονται στην περιοχή και ζητούν περισσότερη αστυνόμευση στις γειτονιές.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου