Σάββατο, Οκτωβρίου 05, 2024

Σεσημασμένος ο κακοποιός που κυκλοφορούσε με χειροβομβίδες στο Μενίδι: Φωτογραφία - ντοκουμέντο Ο συλληφθείς είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης στα Χανιά και στις φυλακές Κορυδαλλού.





 


Γράφει ο Αλέξανδρος Καλαφάτης
 


Φωτογραφία από τις χειροβομβίδες και τις σφαίρες που βρέθηκαν στην κατοχή του άντρα αλβανικής καταγωγής που συνελήφθη στο Μενίδι, δημοσιεύει το iEidiseis.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης στα Χανιά, καθώς είχε καταδικαστεί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που έκανε ληστείες. Επίσης, είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης και στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς είχε κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας.


Στην κατοχή του βρέθηκαν χθες 50 σφαίρες, δύο χειροβομβίδες και τέσσερις πυροκροτητές.

Υπενθυμίζεται ότι η σύλληψή του έγινε το βράδυ της Τετάρτης (2/10) όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τον είδαν να κινείται επί της οδού Αθανασίου Μπόσδα στο Μενίδι και θέλησαν να τον ελέγξουν. 


Στη θέα των αστυνομικών άρχισε να τρέχει, πετώντας στο έδαφος μία σακούλα που, όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, περιείχε δύο χειροβομβίδες, τέσσερις πυροκροτητές, καθώς και 50 φυσίγγια. Τελικά, ο άνδρας δεν κατάφερε να πάει μακριά, καθώς λίγο παρακάτω οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου