Τρίτη, Οκτωβρίου 08, 2024

Πηγαίνει για τη... Λειβαδιά το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ Στον ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν τη διεξαγωγή του Συνεδρίου το διήμερο που έχει προγραμματιστεί από τον περασμένο Απρίλη ο Μαραθώνιος της Αθήνας.




ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

 
 


Στον ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδειχθεί πολλές φορές ότι είναι τσακωμένοι με την οργάνωση.

Μετά τη μετάθεση του Συνεδρίου κατά μία εβδομάδα αργότερα, επειδή δεν υπήρχε… διαθέσιμη αίθουσα στο κέντρο της Αθήνας, τώρα έρχονται αντιμέτωποι με ένα άλλο εμπόδιο, εξίσου σημαντικό.


Το Συνέδριο είχε προγραμματιστεί αρχικά για τις 1-3 Νοεμβρίου, ωστόσο η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος αποφάσισε τη μετάθεσή του μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή 8-10 Νοεμβρίου, επειδή δεν κατέστη δυνατόν να βρεθεί αίθουσα.

Μόνο που το διήμερο 9-10 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο Μαραθώνιος της Αθήνας και οι μετακινήσεις θα είναι, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, σχεδόν αδύνατες. 

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η διαδρομή «5km Universities Night Run» και ο «Αγώνας Δρόμου 5χλμ. Night Run», ενώ την Κυριακή ο «Αγώνας Δρόμου 10 χλμ.» και φυσικά ο κλασικός Μαραθώνιος.

Και να πεις ότι οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων έγιναν πρόσφατα γνωστές… Από τον περασμένο Απρίλιο γνωρίζουμε ότι το διήμερο εκείνο θα πραγματοποιηθούν οι διαδρομές.


Κάτι μας λέει ότι θα μετατεθεί εκ νέου το Συνέδριο, εκτός κι αν πραγματοποιηθεί εκτός Αθηνών. Γιατί πρέπει ντε και καλά να γίνει στο κέντρο, ας γίνει σε κάποια άλλη πόλη της χώρας.

Γιατί όχι στη Λιβαδειά ας πούμε…

Α.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου