Παρασκευή, Οκτωβρίου 04, 2024

Οριστικά δεν θα παρευρεθούν Καραμανλής και Σαμαράς στα γενέθλια της ΝΔ Σε συνεννόηση οι δυο πρώην Πρωθυπουργοί - Τι σχολιάζουν από την πλευρά Μητσοτάκη.










Επιβεβαιώνεται, τελικά, το ρεπορτάζ του iEidiseis.gr σχετικά με την απουσία του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά από τα σημερινά «γενέθλια» της Νέας Δημοκρατίας, έξω από το εμβληματικό κτήριο της Ρηγίλλης 18.

Αμφότεροι αποφάσισαν να μην δώσουν το «παρών», μετά από μεταξύ τους συνεννόηση.


Από το Μέγαρο Μαξίμου, πάντως, για την ώρα λένε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε αυτό που έπρεπε, σηκώνοντας το τηλέφωνο και προσκαλώντας τους προσωπικά.

Η πραγματικότητα είναι ότι η απόφαση των δύο πρώην πρωθυπουργών ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη στον στενό πυρήνα των συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ειδικά σε ό,τι αφορά στον Μεσσήνιο πολιτικό.

Η σχέση του με την ηγεσία έχει τραυματιστεί σοβαρά μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, ενώ ο κ. Σαμαράς φέρεται σφόδρα ενοχλημένος και από την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στα ελληνοτουρκικά και το Κυπριακό. «Στο Συνέδριο για τα 50 χρόνια της ΝΔ πήγε. Δεν έχει κανέναν λόγο να κάνει «τη γλάστρα» σε ένα υπαίθριο πάρτι με μοναδικό ομιλητή τον Κ. Μητσοτάκη», έλεγαν βουλευτές που συνομιλούν μαζί του.

Σε ό,τι αφορά στον Κώστα Καραμανλή κι αυτός είναι σφόδρα ενοχλημένος για πολλές πτυχές της ασκούμενης πολιτικής κι αρκετοί περίμεναν ότι θα λάμψει κι αυτός δια της απουσίας του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου