Κυριακή, Οκτωβρίου 13, 2024

Στο Νέο Ψυχικό με Τζάκρη και Καπνισάκη ο Στέφανος Κασσελάκης μετά τον αποκλεισμό του από τις εκλογές Ο πρώην πρόεδρος του κόμματος συζητούσε με τον Μανώλη Καπνισάκη και τη Θεοδώρα Τζάκρη για τις... εξελίξεις.




ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

 
 


Λίγες ώρες μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αποφάσισε τον αποκλεισμό του από τις εσωκομματικές εκλογές, ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου σε καφέ στο Νέο Ψυχικό, μαζί με στενούς του συνεργάτες.

Η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, και ο πρώην πρόεδρος του κόμματος συζητούσε με τον Μανώλη Καπνισάκη και τη Θεοδώρα Τζάκρη για τις εξελίξεις.


Η Θεοδώρα Τζάκρη, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν το μοναδικό στέλεχος που ανήκει στον κύκλο των υποστηρικτών του Κασσελάκη το οποίο έλαβε τον λόγο στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Παρότι οι υπόλοιποι υποστηρικτές του πρώην προέδρου είχαν επιλέξει να απέχουν από τη συνεδρίαση, η Τζάκρη αποφάσισε να εκφράσει την άποψή της δημόσια, εν μέσω των διαρκών πολιτικών αναταράξεων στο κόμμα.














Οι συνομιλίες του Κασσελάκη και των συνεργατών του αφορούσαν κυρίως τη νέα πορεία του κόμματος μετά την απόφαση του αποκλεισμού του, με τον ίδιο να παραμένει στο επίκεντρο των συζητήσεων γύρω από τις εσωκομματικές εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου